Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie dla mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Jak was podniecić? Co was w ogóle podnieca ?

Gość gość
Erotyczna bielizna..... I calowanie po ciele

Gość gość
A co was szczególnie kręci?

Gość gość
Podnieca mnie jak dziewczyna: -ma dużą ochotę na seks -ma włosy swiązane w 2 kucyki -proponuje anal -mówi, że ma ochotę skosztować mojej spermy -dotyka mnie po odbyće/kótasie/jajach -klęka, kładzie głowę na ziemi i wypina dupę i rozciąga pośladki, tak, że jest dobry dostęp do jej kakaowej dziury do wylizania

Gość gość
Co wy z tym analem? Kobiecie w odbycie bie masuje się prostaty i nie ma takiej przyjemności jaką wy byśie mieli z penetracji wazego anusa

Gość gość
A ja wole w cipke. W dupci nie czuje k*****m dna. Owszem ciasno jest jak wchodzi ale poza tym to szału nie ma. W cipce czuje dno i szyjkę. No i minki kobiety można widzieć jak sie załaduje po same jajka:-).Ale może ze mną coś nie tak.

Gość gość
Wszystko z Tobą tak gościu wyżej. Inni są odchyleni moim zdaniem. Ale to.tylko moje zdanie:P

Gość gość
"wypina d**ę i rozciąga pośladki, tak, że jest dobry dostęp do jej kakaowej dziury do wylizania" To rzeczywiście bardzo mnie kręci!

Gość gość
Lizanie wypiętej dupci to taki przyjemny zwierzęcy odruch.

Jak to nas podniecic?:/ To ilu chcesz na raz? Lubie jak kobieta jest kobieca, nosi bielizne, kreci pupka, zalozy krotka spodniczke i polewa kwiatki, jak sobie lezy i glaska myszke, zrobi kucyki na glowie oczywiscie, mizia sie i przytula. A tak wogole to dwoje ludzi musi ze soba rozmawiac, co lubia, co ich kreci, nie ma tematow tabu.

Gość gość
Mnie podnieca wygląd kobiety, musi być w moim typie. Spojrzę na jedną i zero reagcji a na drugą, która ni się podoba to od razu wyobrażam sobie ją bez ubrania i jaka jest w łóżku. Jeżeli chodzi o sam sex to lubię jak kobieta jest aktywna w łóżku np: kręci (rusza) dupcią, ręce wędrują po moim ciele, ma wyraźną mimikę twarzy odwzorowującą jej przeżycia i odczucia.