Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

last minute czy first minute dla rodziny 4 osobowej

Polecane posty

Gość gość

pomozcie prosze mam voucher na wakacje do realizacji w biurze TUI, bedziemy z rodzina pierwszy raz do konca pazdziernika jest first minute, które daje 300 zł na znizki. Jakie kierunki wybrac - jestem totalna swiezynka, na co zwracac uwagę, czy wykupic dodatkowe ubezpieczenie, czy All inclusiv? dostepnosc hotelu od lotniska, badz plazy?

Gość Kakkkkaka
Zawsze all inclusive- masz dostęp do jedzenia praktycznie 24|7 a dodatkowo napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe przy basenach, plażach itd Co do last czy first. Ja polecam first bo można kupić naprawdę tanio wakacje. Ale ja kupuje zawsze pol roku wcześniej. Co do last to mam mieszane odczucia. Kupiłam wakacje do Włoszech na last minute a na miejscu okazało sie iż para która kupiła te same wakacje jako first minute zapłaciła o 400 zł od osoby mniej. Dodatkowego ubezpieczenia nigdy nie wykupuje w biurze natomiast zawsze ubezpieczam sie w PZU a szczególnie bagaż (choć nigdy nic sie nie wydarzyło złego to wole dmuchać na zimne). Dla rodziny 4 osobowej wiec pewnie dzieciaczki, zwróć uwagę czy sa jakieś animacj****aseny, płac zabaw aby dziecią sie nie nudziło robiąc cały dzien to samo. Polecam Wyspy Kanaryjskie, włochy(Kalabria), grecja(Rodos), Cypr. Wszędzie jest pięknie a juz na pewno jak weźmiesz 4 lub 5 gwiazdkowy hotel, wtedy każde wakacje bedą super udane bo tych atrakcji jest więcej oraz lepsze jedzonko. Co do all inclusive to naprawdę polecam wykupić gdyż za granica jest wszystko zazwyczaj drogie a juz mając dzieci to traci się więcej, o wiele więcej niż w Polsce za all inclusive. Pozdrawiam

Gość gość
first to ok 1200 taniej maksymalnie chociaz nie wiem czy przy dzieciach tez tyle taniej, mam wstepne wyliczenia i wychodzi 6 ts za osobę dorosla x2 + dzieci wiec ogolnie duzo,

Gość gość
tal All Inclusive na pewno wezmiemy dzieci w wieku 3 lat i 9 beda wiec atrakce sie przydadza, albo kompleks basenow ze zjezdzalniami czy animator

Gość gość
Dla dzieci kompleks basenów ze zjeżdżalniami będzie super :) A gdzie sie wybieracie ?

Gość Cuddna

ja ostatnio jeżdżę na zorganizowane wyjazdy wlasnie na last minute. szczerze mówiąc trzymam się jednego biura - Coral travel bo jak najbardziej się spisał jak organizator! świetnie zorganizowane wszystko, bezpiecznie i jest opieka rezydenta! rewelacja!

Gość BETTIE

Warto już myślec o wakacjach 2020! Wątek wciąż żywy, więc odświeżam! Gdzie wy się wybieracie w tym roku? My planujemy Maroko z mężem, bo znaleźliśmy zachęcającą ofertę w biurze podróży Itaka! Prawdopodobnie bookując wczasy first minute zapłacimy mniej, więc już powolli podejmujemy decyzję 🙂

Gość Tomaska

ja jade na first minute z Coral Travel i szczerze mówiąc juz nie mogę się doczekać marca. na pewno będzie komfortowy i bezpieczny wypoczynek