Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile razy zdawaliście prawo jazdy?

Polecane posty

Gość gość

Jakie błędy popełnialiście chodzi o praktykę

Gość gość
8. Różne. Raz nie zatrzymałam się na stopie. Raz wjechałam w dziurę, choć nie było możliwości aby ją ominąć. A tak to plac i najechanie na linie.

Gość gość
Podziwiam Cię ja zdawałam 2 i mam już dość.Raz na parkowaniu ,drugi raz nie skręciłam tam gdzie trzeba.Wszystko stres.

Gość gość
teorie 2 razy - błąd to przeklikanie przypadkiem 3-4 pytań bez odpowiedzi - nie wiem jak to mołżiwe ale jak się przyspieszyło filmik w sensie kliknęło dwa razy na przyspiesz to pytanie samo przeskakiwało ;/ praktykę za pierwszym

Gość gość
Musi się zdawać do skutku.

Gość gość
w tym roku zdawałam :) za 4 razem ale dopiero w tedy za 4 razem wyjechałam z placu

Gość gość
11 przeważnie plac i głupie błędy ze stresu.

Gość gość
Za 4-tym Było to w 1996 roku za trzecim razem zdałem testy potem, zaliczyłem placyk, a oblałem miasto Za drugim razem zaliczyłem placyk i miasto :)

Gość gość
Najgorsze jest to że to kosztuje kupę kasy i na dodatek jazdy doszkakające

Gość gość
potem jeżdża taki d/upy co zdawały po 10 razy i paraliżują ruch w mieście :/

Gość gość
W 2016 JESZCE TRUDNIEJ

Gość Dama w eMpowerze
Za pierwszym razem i bez żadnego placu manewrowego od razu na miasto i autostradę :D 🖐️

Gość gość
TO CHYBA NIE W TYCH CZASACH BEZ PLACU

Gość Dama w eMpowerze
No, pare latek temu, tylko nie w Polsce ;)

Gość gość
Ja uważam że lepszym kierowcą będzie osoba która zdała prawko za którymś tam razem a nie za pierszym.Dlaczego?Bo za pierwszym razem zdać to jesw poprostu fart. Nikt nie umie dobrze jeździć po marnych godzinach wyjeżdżonych na kursie.Natomiast ten kto zdał za piątym czy dziesiątym razem,wyjeździł wiele godzin,doszkolił sie.I wole wsiąść do auta z kimś kto zdał ale nie za pierwszym razem.

Gość gość
gość 2015.10.17 potem jeżdża taki d/upy co zdawały po 10 razy i paraliżują ruch w mieście :/ Zgadzam się. Ja zdałam za pierwszym. Jako jedyna z grupy 10 osób. Zdawałam w fatalnych warunkach, zima, ślizgawica i już prawie ciemno. Ale zdałam lubię jeździć samochodem i potrafię to robić dobrze, moja bratowa zdawała x razy, masakra i miałam okazję z nią jechać jako pasażer, tragedia, z trudem powstrzymałam się od komentarzy. Kilka osób co ze mną jeździło mówiło, że dobrze jeżdżę.

Gość gość
Prosze prosze, widze ze te dokumenty kolekcjonerskie z fastidcard.com są naprawde niezłe : ) Nie dosc, ze jakość nie do pogadania, to jeszcze cena w miare przyjazna. A z tym kodem zniżkowym 84NA7R5B ma się wszystko o 10 proc taniej.

Gość gość
Ja za pierwszym razem ,ale emocje byly jakbym podchodzila 5 raz ,straszna trema .Napiszcie prosze ile kosztuje teraz prawko,moja corka ma 18 lat i mam zamiar ja zapisac???

Gość gość
za 2 razem 15 lat temu. Kocham jeździć!

Gość gość
zdawałam w tamtym roku i udało mi się za drugim podejściem:)

Gość gość
Zdałam za pierwszym razem bo miałam naprawdę dobrego instruktora jazdy, dużo mnie nauczył i dobrze przygotował. Na kurs na prawo jazdy chodziłam do szkoły www.koszela.com.pl i lepiej nie mogłam wybrać, a do tego mają w naprawdę przystępnej cenie

Gość gość
za 4 razem miałam problem z placem dopiero za 4 razem na miasto udało się wyjechać i zdałam od razu

ja się z tym nie zgodzę, że ci co podchodzili wielokrotnie do egzaminu jeżdżą lepiej. A oblali to pewnie za super drifty na drodze :D Rozumiem 1 raz trema, stres i można strzelić jakiegoś głupiego babola ale żeby zdawać po 4-5 razy lub więcej? To już z egzaminatorem na ksywki rozmawiają chyba :P Są tacy ludzie, którzy się nie nadają za kierownicę bez względu na to ile godzin spędzą z instruktorem w aucie.

Gość gość
Za to ty się k***a nadajesz do prowadzenia samochodu. Baba i kierownica, to jest dopiero dobre :D

Gość gość
tak, tak i wciąż jestem lepszym kierowcą od ciebie - najpewniej xxx xx x Powiedz to tym, którzy zdawali po 10 razy, tak jak mój kumpel. Powiedz mu, że nie powinien jeździć, bo zdał dopiero za 10 razem. :D

nie wiem jak jeździ twoj kumpel :) poza tym nie chcee wrzucac wszystkich do jednego wora, mimo tego nie zgodze się z twierdzeniem, że ten ko probował kilka-kilkanaście razy jest lepszym kierowcą od kogoś kto zdał za pierwszym, bo to nie jest żaden fart. Tak samo nie zgadzam się, że baba każda jedna za kółko się nie nadaje.