Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które wam się podoba ? ;)

Polecane posty

Gość gość
kacper. fabian i julian mi sie nie podobaja.

Gość gość
ja mam syna JULIANA jest ginekologiem ,ambitnym ,uczuciowym synem i z tego co synowa mówi dobrym mężem i kochającym ojcem nigdy nie kazał na siebie mówić inaczej :-D niż JULIAN mimo że ma dwa imiona .

Gość gość
miałam kolegę wojtka w szkole sikał w majtki do 4 klasy nie wiem czemu i o co to chodziło ,ale bardzo źle mi się to imię kojarzy bo dzieci na tamte czasy go nie oszczędzały do tego był przy tuszy biedny :-( także w życiu bym tak dziecku na imię nie dała z tych trzech wszystkie są fajnie Julian Fabian Kacper autorko fajnie że masz tyle optymizmu i kultury :-) też mam dzieci niestandardowo

Gość gość
Natan... chyba mi się nie podoba :) A co do Jasia , Radka , Stasia , Witka i Wiesia to nigdy nie podobały mi się i mężowi również starsze imiona :) Chociaż wracają do mody

Gość gość
Dziękuję bardzo za miłe słówka dalej myślimy , ale widzę , że bardzo dużo osób skłania się w stronę Juliana :) Do Nikodema tez coś mnie ciągnie , no kurcze juz nie wiem :)

Gość gość
To tak poczytałam i położyłam :) : - Kacper 5 głosów - Julian 6 głosów - Fabian 1 głos :) Czekam dalej :)

Gość gość
No to ja glosuje na Juliana :)

Gość gość
Dla mnie zdecydowanie Julian - elegancko dla faceta i sympatycznie dla chłopca. Za Kacprem, a zwłaszcza Fabianem nie przepadam.

Gość gość
ja mam syna Juliana kocham gada strasznie :-)

Gość gość
ja mam na imię joanna i też zawsze się wstydziłam swojego imienia i nigdy mi się nie podobało ,ale niestety jestem aśką do dziś bo jak kazałam na siebie wołać kinga to wszyscy się ze mnie śmieli no dziś już jakoś zaakceptowałam to imię :-)

Gość mamaJulka
Ja mam grudniowego Juliana:) Mial byc Ignacy Julian, jednak jak wylazl od razu wiedzialam, ze to Julas;) Pozdrawiam:)

Gość gość
A wiec 9 głosów na Julka :) Reszta bez zmian :)

Gość gość
Dziękuję wszystkim , którzy się wypowiadali :) Jest po moim będzie Julian na drugie imię będzie Kacper wiec dziewczynki tez usatysfakcjonowanowane :) Mąż przekonuje się do Julka masz jeszcze ponad miesiąc wiec na pewno się przyzwyczai :)

Gość gość
NO JULIAN super imię :-)

Gość gość
Jeszcze raz dziękuję wszystkim , którzy się wypowiadali :)

Gość gość
Czyli będzie Michalina , Gabriela ,Luiza i będzie mały Król Julian :) Gratuluję droga autorko :)

Gość gość
ale super :-) powodzenia !