Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie by było wstyd isć na otrzęsiny w wieku 24 lat

Polecane posty

Gość gość

Sorry winnetou ale to impreza dla 19-20 letniej gimbazy, zresztą już w wieku 22 lat zaprzestałem chodzenia na otrzęsiny i mimo że podjąłem kolejne studia uważam że jestem za stary na potańcówy bo tam chyba tylko gimbaza chodzi to takie dziecinne, zdecydowanie bardziej wolę pójść do baru co jakiś czas.

Gość gość
bo jestes mentalnym starym cepem i pierdołą, tacy jak ty są skonczeniu w XXI wieku, zyciowe śmiecie, bedzie z toba tylko gorzej,za 10 lat nikt nie bedzie chcial miec z toba nic wspolnego :D

Gość gość
Zdecydowanie lepsze są imprezy w plenerze pozatym mieszkam w miescie akademickim i rodzice uważają że chodzenie w tym w wieku do klubów to szczeniactwo i dziecinada i musiałbym się tłumaczyć że się szlajam po nocach, a tak do baru pójść pogadać to lepsze niż to świrowanie i udawanie w klubach.

Gość gość
w wieku 24 lat pracowałam już zawodowo bo studiowałam zaocznie i mieszkałam w kupionym przez siebie mieszkaniu, a nie siedziałam na garnuszku rodziców, którym musiałabym tłumaczyć się gdzie się "szlajam po nocach". To jest dopiero wstyd być takim niedojdą w tym wieku, padłabym ze śmiechu jakbym usłyszała taki tekst z ust faceta, który swój wybór rozrywek argumentuje opinią rodziców na ten temat... Pomijając frajerstwo autora, nie znoszę u ludzi takiej małostkowości, sztuczności i sztywniactwa, ograniczające życie do tego co nie bedzie potraktowane jako wstyd

Gość gość
Haha mieszkanie za grosze z pracy, co za bzdety na mieszkanie to się pracuję 20 lat no chyba ze pod latarnią :D

Gość gość
Jak ktoś jest dobry dla rodziców swych jak katwchizm nakazuje to się zawsze z ich zdaniem a jak ktoś jest s*********m i butakuem to się buntuje i piekło go czeka za to

Gość gość
Dobrze prawisz gimbaza to chamy i buraki są bezczelni na każdym kriku pasożyty i wykprzystywacze chwili

Gość gość
Gimbaza (94 i młodsi) to niestety w przygniatającej większości bezczelne chamy pasożyty i padliniarze wykorzystujący wszystko co im rzuci los jak hienydo tego zadają głupie pytania przypadkowym ludziom żeby tylko kontakty ciągle wyrabiać kulturalny człowuek nie zaczepia przypadkowych ludzi.