Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznać inteligentnego, męskiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej. Szukam jakieś podpowiedzi... Wiem, że teoretycznie wszędzie, ale zawsze warto zwiększyć prawdopodobieństwo ;). Intersuje mnie przedział wiekowy do 30stki.

Gość gość
Ale ja chcę realnie :/. Ale dzięki, chłopcy :*

Zależy jakie cechy kryją się pod pojęciem męski facet bo dziwne żeby facet był kobiecy ^^ wiec napisz jakie cechy cię interesują u mężczyzn

Gość gość
Robercik - asertywny, honorowy, posiadający własne zasady i postępujący wg nich, pewny swojej wartości (nie chodzi mi o przebojowość)... Żadna 'ciepła klucha'. Facet, który lubi seks i czułości, ale nie będzie się dla nich poniżał... Chciałabym być tą delikatniejszą stroną. No i mógłby trochę podominować, porządzić mną (dlatego musi być też inteligentny ;) ) Ogólnie jestem konserwatywna jeśli chodzi o facetów. Lubię jak do nich należy pierwsze i ostatnie słowo :( Durga - wiem, ale jestem zdecydowanie za młoda na 40latków :(

Gość gość
Jeśli ty będziesz kobieca to 99% mężczyzn będzie tobie pasowało pozostanie tylko kwestia uczucia!

Gość gość
Tylko problem jest taki, że ja jestem decyzyjna, niezależna, zaradna i aserytywna. Chciałabym oddać kontrolę mężczyźnie nie z powodu tradycji, ale dlatego że mu ślepo i bezgranicznie ufam. Nie zaufam jeśli mężczyzna będzie 'bardziej miękki' ode mnie.

Gość gość
czyli chcesz faceta, który będzie mocniej ciskał talerze od Ciebie

hihihi, jak w tej reklamie serialu singielka :) singielka- bo mnie podniecają tacy męscy faceci, ktorzy mnie nie chcą zajęte koleżanki- czyli wszyscy :) żart autorko, rozumiem, co masz na mysli

Gość gość
Zapraszam Cię na jarekrst@wp.pl bo chyba dość dobrze wpisuję się w Twoje wymagania. Dodatkowo cenię podobne wartości i cechy, jakimi Ty dysponujesz. Zapraszam poważnie, napisz:) Pozdrawiam!

Gość gość
Autorka szuka ideału czyli taki dominujący podejmujący samodzielnie decyzje ale te decyzje muszą być zgodne z tym co chce kobieta jednak mężczyzna musi sam domyślić się co chce kobieta i podejmować takie decyzje jakie chce kobieta.

nie oglądam żadnych seriali, ale oglądam tvn, jak reklamowali obecną ramowkę to leciała ta reklama gamoniu :)

Gość gość
A jaką jesteś kobietą - opisz się z wyglądu, bo wiadomo, że on decyduje na początku, czy chcemy w to brnąć...

gość dziś takiego to możesz wszędzie poznać bo większość normalnych facetów a nie łepków w rurkach taka jest jak opisałaś. A jak ktoś kieruje się honorem to nie da się poniżyć nie tylko dla sexu czy czułości bo to był by koniec jego ego

Gość gość

?