Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna? Szczerze i obiektywnie

Polecane posty

Gość gość
Nawet bardzo rozumiem, że to ty : D ?

Gość gość
Ladna:) Piekne oczy.

Gość gość
Poza kartoflanym noskiem ladna

Gość gość
Tak, to ja. Sprawdzam bo chłopak mnie nie docenia i mówi ze tylko jemu sie podobam

Gość gość
Nienawidze tego nosa....

Gość gość
Wielki nos i niedorozwinięty podbródek

Gość gość
Naprawde az taki straszny ten nos? Tak czy siak czeka mnie operacja bo mam krzywą przegrodę i problem z oddychaniem

Gość gość
Zdecydowanie powyżej średniej a ten nosek nadaje ci charakteru.

Gość gość
Sliczna jestes, wrecz urocza. Nie rozumiem komentarzy odnosnie nosa. Gdybym byla facetem to bym sie Toba zainteresowala.

Gość prawictwo pospolite 152
czuje photoshop

Gość gość
A co z tym podbródkiem ?;/ no to dodatkowy kompleks mi dodaliscie

Gość gość
Bardzo ładna jesteś.

Gość gość
Śliczna jesteś :) Zazdroszczę Ci urody, chciałabym mieć taką dziewczynę :D

Gość gość
Przysięgam ani grama photoshopa! Jedynie zwykły efekt świelny z telefonu

Gość gość
nie wiem jak wyglada z boku ale mnie sie podoba ladna jestes chlopak wkreca ci bzdury moze z zazdrości

Gość gość
usmiechnij się, bo oczy masz ładne ale ta mina wskazuje na taką chamską wieśniarę :(

Gość gość
19:42 Jeej, nie sądziłam ze kobiety potrafią pisać takie komentarze :* W ogóle nie sądziłam ze takie miłe komentarze będą, serio. Mam niską samoocene i nie pisze tego zebyscie mi pisali ze nie powinnam, ale po prostu tak jest, inaczej bym zdjecia nie wstawiala bo jestem raczej niesmiala i nie mam znajomych ktorzy mogliby mi powiedziec jaka jest prawda, sugeruje sie wyglacznie zdaniem mojego chlopaka, a jego zdanie jest zupelnie inne od waszego. Dzieki wielkie

Gość gość
Podbródek jakby go nie było, pewnie tak się ustawiłas do zdjęcia. Tak w ogóle to ładna całkiem. Chłopak wiesniak

Gość gość
Nie jestem chamska, jestem bardzo niesmiałą osobą i nie mam znajomych w ogóle i mnie nikt nie lubi więc was pytam, a zreszta sam fakt ze siedze na tym forum chyba daje do myslenia ze jestem troche odludkiem, ale usune juz to zdejcie bo boje sie internetów. Dzięki za komentarze i te dobre i te zle

Gość gość
40 letni facet mówi: śliczna ! A ten Twój koleś to cwaniak. Wykorzystuje Twoją naiwność by się nad Tobą znęcać. I pewnie jeszcze zmusza Cię do różnych rzeczy w imię tego, że jak nie on to nikt Cię nie zechce... Zakompleksiony gówniarz :)

jeśli ma być szczerze : według mnie taka średnia , ale mało naturalna .. oczy podkreslone jakby kredką ? Ja nie przepadam za kobietami , które sie malują .. nie ma tutaj naturalnej urody , nawet kolory na zdjęciu jakby przyklamują rzeczywistość 7/10 mozna dać jesteś nieśmiała a miałas odwage wkleić tu swoją fotkę?

Gość gość
No własnie tak mówi, że jak nie on to inny ;d ale co by nie powiedział to i tak go kocham nawet jesli inne podobają mu się bardziej

Gość gość
Rozmazane zdjęcie z jakimiś filtrami to ciezko ocenić :P Ale ogólnie ładnam podbródek normalny - po prostu policzki sa mega rozświetlone i przez to pełniejsze Ja takie nosy świnkowatymi nazywam - ale bez urazy, sama mam kulfona :P Wiec nie wiem jakim cudem ten na foto ma być duży. Owszem, jest to pewien typ kształtu, ale absolutnie nie jest duży. Na moim foto dopiero byłby kartofel :D

Gość gość
Napisałam już, że nie ma ps, ale jest refleks świetlny z telefonu, podpowiem, że granatowy. A co do mojej nieśmiałości to określę to tak "kozak w necie, p***a w świecie"

co do twojego nosa to moim zdaniem jest okej ..

Gość gość
Owszem, jestem pomalowana, ale nie jest to makijaż na wagę modelek, taki raczej normlany, dzisiejszy, jak większość dziewczyn

Gość gość
No dobra prawictwo pospolite 152, nic się nie dzieje że w Twój gust nie trafiłam, zawsze się znajdzie ktoś ładniejszy, mysle ze nie ma dziewczyny ktora podoba sie wszystkim, ale tak czy siak i tak jestem mile zaskoczona komentarzami