Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna? Szczerze i obiektywnie

Polecane posty

Gość gość
Na zdjęciu ładna, ale trudno powiedzieć czy tak jest w realu. Gdyby zdjęcie było normalne (normalne swiatlo) to można by powiedzieć że ładna też na żywo. Ale uzylaś filtru. Myślę że bez tego źle nie jest ale mimo wszystko jest poprawiane

Gość gość
20:02 i bardzo mnie cieszy to ze uwazasz ze jest poprawiane boskoro tak wygląda, takim nie bedąc to dla mnie dodtkowy komplement, jesli sobie życzysz to moge dodac bez filtru. Dodam jednak ze zdjecie zostalo zrobione aparatem bodajze 2mpx i ze takiego zdjecia raczej nie da sie przerobic ;d

Gość gość
bardzo ładna jesteś :)

Gość gość
Piękne smutne oczy szczęściarz z twojego chłopaka.

Gość gość
No i cieszy mnie ze masz swoj ideal, nic dziwnego ze Ci sie nie podobam bo nie jestem do niej ani troche podobna choc wolalabym miec brazowe oczy, wtedy pasowalyby mi do wlosow

Gość gość
Szczęściarą to ja bym była gdyby mi chłopak czasem powiedział tak jak wy ;/

Gość gość
Tak właśnie myślałam że masz kiepski aparat:p na pewno źle nie jest normalnie, pewnie nawet całkiem dobrze, ale sama dobrze wiem że używając filtrów można zrobić z siebie seks bombę;p powinnaś być bardziej pewna siebie, a chłopak to szczerze mówiąc nie za fajnie się zachowuje. Nie byłby z kimś kto mu się nie podoba, a facet zamiast ci pomóc zbudować samoocene to ją dołuje..

Gość gość
Jeśli chcesz to wstawię bez filtru, powinnam miec gdzies zapisane

Gość gość
Chłopak boi się, że go rzucisz przez to próbuje obniżyć twoją samoocenę.

Gość gość
Jesteś b.ładna a twój nosek jest zabawny i do ciebie pasuje w sumie naprawdę możesz się podobać gratuluje.

Gość gość
Prawik zastanów się w końcu czy lubisz makijaż czy nie bo autorka ma na sobie gram tego co ma trzebiatowska

Gość gość
Właśnie nie boi się, że go rzuce ;/ on naprawde tak mysli, moze nie jestem calkowicie w jego typie po prostu, mam wrazenie ze woli blondynki, ale na pewno nie boi sie ze go rzuce bo jak jakis chlopak do mnie zarywa to zawsze go splawiam i w ogloe nie utrzymuje z nikim zadnych kontaktow i chlopaki ktore mnie znają wiedzą ze ze mna sie nie gada bo jestem zbyt zamknieta w sobie

Gość gość
A mówi Ci komplementy?

Gość gość
No niby mówi, ale jakoś tak bez przekonania i bez tego błysku w oku co mężczyźni na ulicy...a kiedy mu mówię, że ktoś mi powiedział ze jestem ladna to się ze mnie śmieje i mówi, że zmyślam

Gość gość
A po co mam pisać na Twój email ?

Gość prawictwo pospolite 152
nie jesteś pasztetem naprawdę .. Więc głowa do góry .. Oczwyiscie ze twoja uroda nie zachwyca , ale nie należysz do tych kobiet które straszą .. Jesteś dużo ładniejsza od Marty KAczyńskiej

Gość gość
Nie zachwyca to nie zachwyca, trudno ważne że nie jestem pasztetem. Ale myślę, że porównanie do marii kaczynskiej jest troche nie na miejscu ;/

Gość gość
On chciał być miły to jego niepowtarzalny sposób. BTW pokaż swojemu facetowi ten temat. :D

Gość gość
No juz, jak mu pokaze to mnie zostawi...powie ze swiece ryjem innym a dla niego to juz puszczanie i argument ze czuje sie niedowartościowana, nic dla niego nie znaczy

Gość gość
Tez się zacznij oglądać za facetami. Niech poczuje