Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Interpretacja zachowania

Polecane posty

Gość gość

Poznalam jakis czas temu faceta. Na poczatku nie zwrucilam na niego wiekszej uwagi ale on zaczal pewne oznaki wykazywac. Te oznaki to chec pomocy, staral sie byc blisko mnie, rozmowa z docinkami ale te docinki nie zlosliwe, przypadkowe dotkniecia jak stalismy kolo siebie a ostatnio sie spytal czy maz po mnie przyjechal jak szlismy razem w strone naszych aut. Boje sie nadinterpretacji wiec prosze napiszcie o co mu moze chodzic?

Gość gość
to proste podobasz mu sie robi do Ciebie podchody

Gość gość
jest uczynny albo lubi pomagac albo ma dobre serce albo jest rozmowny .....bo o co innego może mu chodzić,cóż innego może znaczyć jego zachowanie?

Gość gość
jaką to trzeba być zdesperowaną idiotką żeby takie rzeczy rozkminiać???

Gość gość
Kilka miesiecy temu zalozylam podobny temat i mnie wysmiali, ze sobie wymyslam i wmawiam a okazalo sie, ze mnie jednak podrywal, bo skonczylo sie propozycjami randek z jego strony. Zatem uwazaj.

Gość gość
Dlugo na te propozycje czekalas?

Gość gość
A facet ktory dopytuje sie czy mam meza czy wogole kogos mam a potem proponuje ze bedzie moim kierowca jakie moze miec zamiary. Wczesniejsze jego zachowanie to stara sie bys blisko mnie przekomarzanie przypadkowo mnie dotyka np za ramie stara sie pomic jak tylko morze.

To się nazywa podrywanie... Może trochę zbyt delikatne, ale mimo wszystko fajne, bo tego typu podrywaniu jest miejsce na kokieterię i trochę magii. Bo jak wszystko powiesz wprost jest mniej ciekawie

Gość gość
Brahmin obys mial(a) racje :)

Gość gość
To jak mu dawac znac ze mi sie tez podoba?

Gość gość
"bo tego typu podrywaniu jest miejsce na kokieterię i trochę magii. Bo jak wszystko powiesz wprost jest mniej ciekawie " ale na to trzeba miec czas, a jak się dziewczyna podoba i daleko mieszka to chyba trzeba zrezygnować trochę mniej z kokieterii i magii

Gość gość
gość 2015.10.18 Dlugo na te propozycje czekalas? xxxx Hmm kilka tygodni? Nie wiem, bo nie wiem kiedy zaczęłam mu się podobać.