Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z zawiązanymi oczami i pomyłka

Polecane posty

Gość gość

Miał ktoś tego typu seks? Pytam, bo co prawda miałam ale to była zabawa na odgadnięcie penisa swojego faceta... Finalnie obciągnęłam mężowi mojej siostry (bo jak się okazało on i mój mąż mają podobne penisy) później on wypisywał że chciałby więcej... Mnie w sumie też kręci ta adrenalina i nie wiem co zrobić... Dlatego tu piszę, czy miał ktoś "porzygody" ze szwagrem czy szwagierką?

Gość gość
Ja mialem ze szwagierka ale tylko jeden raz bylo super calcium inna adrenalina

Gość gość
Autorko widze ze sie tobie to spodobalo moze chcialabys ze mna

Gość gość
hm... a skad jestes i ile masz lat?

Gość gość
Z centralnej polski 40 lat

Gość gość
Autorko zostaw maila odpisze

Gość gość
To musi być zgrana paczka do takiej zabawy.Mialiśmy kilka razy właśnie na takim zgadywaniu kogo członek jest w dziewczynie? Ja specjalnie oszukiwałam by mnie jaknajwięcej przeleciało chłopaków ale w tym nie byłam odosobniona bo koleżanki robiły podobnie.Było nas pieć par więc po takim maratonia pieciu chłopaków to byłam mocno zerżnięta.

Gość gość
fajna zabawa szczególnie jak ktoś stara się o potomstwo 5 facetów i który zapłodni hehe

Gość bella  86
Rzeczywiście fajna taka zabawa ja poznawałabym swojego faceta po penisie w ustach, a on po c**eczce musiałby mnie odnaleźć, ciekawe komu by się udało, coż to tylko marzenie:(

Gość gość
czemu? sa miejsca gdzie latwo o realizacje takiej gry

Gość gość
W domu

Gość gość
Kilka miesięcy poznałem pewna mężatkę której mąż jest za granicą. Pierścień ją językiem dłońmi doszła kilka razy . Potem położyła mnie na plecach a moje dłonie przywiązała do łóżka a czarna szarfą zawiązała mi oczy . Dotykała mnie dłońmi piersiami przesuwała się po mojej klatce po brzuchu drażniła penisa ustami językiem za każdym razem gdy czułem że mogę strzelić sperma przestawała. Tak drażniła się że mną chyba z godzinę Sam nie wiem jak długo to trwało ale jak strzeliłem jej w usta nie nadążała połknąć spermy Slyszalem jak się ksztusila. Mówię wam niezapomniane chwile polecam.