Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka stopa2

Szeroka stopa

Polecane posty

Gość wielka stopa2

Mam szerokie stopy. Ciężko mi przez to dobrać buty. Jak dobre na długość to za wąskie. Nie cisną po bokach - dwa rozmiary za długie. W pracy muszę być elegancka, więc bambosze odpadają. Butów ze spiczastym czubkiem nie założę, bo to idiotycznie wygląda. Baleriny też słabo - nie dość że wąskie to płaskie. Nawet większość trampek jest za wąskich. Rozchodzą się potem na boki i dziwnie wyglądają. Większośc***ar japonek nie założę, bo mały palec jest poza japonką... Już nie wspomnę o problemach z poobcieranymi stopami i wrastającym od boku paznokciem. Jest ktoś z podobnym problemem? :(

Gość gość
ja mam ten sam problem..dodatkowo przy wzroscie 164 moj rozmiar stopy to 40...stopy to moj najwiekszy kompleks..najgorzej jest latem na plazy...nawet wtedy chodze w sandalkach..a co dopiero w lozku przed partnerem pokazac tak wielkie stopy..zawsze staram sie je ukrywac kamuflowac tymbardziej ze operacji stop z tego co slyszalam nie ma..mam niecale 22lata i juz musze ukrywac ten defekt..a buty kupuje w rylko...tam maja dopasowane do bardzo szerokich stop obuwie

Gość gość
Szukaj firm robiących buty w różnych tęgościach, albo rób na zamówienie (ja tak robię, zamawiam głównie czółenka do pracy, z tym, że ja mam problem w drugą stronę: wąska stopa). Poczytaj np. tu: www.forum.gazeta.pl/forum/w,58541,125345904,,Jak_okreslic_zmierzyc_tegosc_stopy_.html?v=2 www.marchewkowa.pl/2009/07/zdarzy-sie-cud-kupiam-letni-but-czyli.html

Gość gość
A patrzyłaś na Eobuwie? Tam mogą mieć coś dla Ciebie:) Myślę, że to taki sklep, w którym możesz znaleźć coś dla siebie.