Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jej Mama

Trans k m czy jest tu ktoś???

Polecane posty

Gość Jej Mama

Witam, chciałabym pogadać z kimś, kto czuje że jego płeć biologiczna nie jest prawidłowa. Kto boryka się z tematyką transseksulizmu. Bardzo chciałabym zapytać o to, jak sobie radzicie, jak żyjecie, czy macie rodzinę, po prostu czy macie w życiu równowagę i czy jesteście szczęśliwi... TYLKO PLIS BEZ HEJTU! Pytam o to, bo moja nastoletnia córka jest w podobnej sytuacji. Chce ją zrozumieć i umieć pomóc, wesprzeć. Dziękuje z góry za rozmowę!

Gość Jej Mama
dzięki znam tą stronę:-) Dyskusje tam są raczej o konkretach dot. zmiany płci, a mnie chodziło o rozmowę o życiu codziennym, o postrzeganiu siebie i swojego życia.

Gość gość
Ja zostalam nazwana transseksualistka przez znajomych bo mam dosc wyrachowane poglady,zupelnie jak faceci.nie jestem tak emocjonalna jak kobiety i wszystki ogarniam rozumem. Bez ogrodek mowie , ze facet nie jest mi potrzebny -bo taka prawda . Na poczatku jeszcze bylam feministka, teraz jestem trans:) ale za nic w świecie nie chciałabym mieć męskiego ciała . Czuję się kobieta tyle że bardziej bystra od reszty:D

Gość gość
gość dziś Ale co to ma do bycia trans? Trans to osoba innej płci zniewolona w niedopasowym ciele - dusi sie i tchce zmiany płci! Bystry umysł tylko męski? Bystry moze byc kazdy! Daleko odeszłaś od feminy jesli masz teraz takie poglady! https://pl.wikipedia.org/wiki/Transseksualizm

Gość gość
Ja czasem mysle, ze jestem taka kobietą/facetem. bo jak bylam dzieckiem to zawsze bawilam sie z chlopakami. Mowili na mnie chlopczyca. taka zawsze umorusana, goniaca i nie mogaca usiedziec na miejsce. Dojrzewanie bylo koszmaerm zwlaszcza cycki! przeszadzaja do dzis. Mam meza i dziecko ale nie lubie seksu, nie pociaga mnie moj facet. Syn tez twierdzo ze jestem bardziej ojcem. Pytasz o szczescie i nie umiem odpowiedziec wciaz czuje ze cos nie jest oki.

Gość gość
zyj najlepiej jak potrafisz.