Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawiedzionaOna

Pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość ZawiedzionaOna

Dlaczego facet, którego olałam bo odrzucił moje uczucia i okazał się idiotą od 6 miesięcy nie daje mi spokoju? łazi obok miejsca mojej pracy udając że mnie nie widzi, na drugi dzień wysyła wiadomości nie widząc mojej reakcji na jego osobę? zaprasza na kawę ? faceci czemu tak robicie? najpierw odrzucacie a później nie chcecie się odczepić...

Gość gość
Nie jestem facetem, ale przerabiałam to kilka razy i moge powiedzieć co będzie dalej. Zgodzisz się na spotkanie. Może umówicie się nawet kilka razy a później on zniknie. Jeśli będziesz go traktowała na luzie, może potrwa to trochę dłużej, ale niezbyt długo, bo mu się znudzi. Jeśli okażesz zainteresowanie, zniknie jeszcze prędzej, bo dostanie to, czego chciał.

Gość gość
Skoro okazal sie idiota to po co sie nim przejmujesz. Pewnie mial inna albo za nia latalvi dostal kosza to sobie przypomnial o tobie. Jest jeszcze inna mozliwosc jest chorym czlowiekiem jak to napisalas idiota. Mam nadzieje ze pomoglem

Gość zawiedzionaOna
Ja go prosiłam, by nie pisał do mnie, zapomniał i odszedł z mojego życia. A on zdaje się tego nie rozumieć. Próbuje mnie zaprosić na kawę po tym wszystkim, umówić się jakby nic się nie stało. Kompletnie nie liczy się z moimi uczuciami. On mi nie daje zapomnieć. Wnioskuje że jest chyba chory.

Gość gośćchory
ja też jestem chory :( nie mam aspiryny:( trzeba iść do apteki :(

Gość gość
Jak przyjdzie do Ciebie osobiscie to wtedy sie zastanowisz. A jak tylko pisze sms to go zlewaj:-)

Gość gośćchory
szkoda że aspiryny nie można zamówić przez smsa :(

Gość gość
Jesteś wolna? On też? To chociaż wiesz, że nikogo nie zranisz. Ale omijaj go. Nie reaguj, nie odbieraj tel i nie odpisuj sms. Przerabialam to dziesiątki razy. Teraz też mam problem, bo w bloku na przeciwko mieszka facet z kobietą i dzieckiem. Nie mają ślubu. Ja mam rodzinę. Kilka razy rozmawialiśmy miło czy na zakupach, czy placu zabaw. Ubzdural sobie, że się w nim zakochałam tak jak on we mnie. Wyznał mi to. Czesto widzę go pod moim blokiem. Śledzi mnie na fb, skądś zdobył mój numer. Wczoraj o 22 przyszedł pod moje drzwi z winem ..nie wpuscilam go. Męża nie ma w kraju, jego kobieta dziwnie się na mnie patrzy, jak tak dalej będzie to niewiem co robić..

Gość zawiedzionaOna
Tak właśnie robię, ale to jest ciężkie bo on nie daje mi zapomnieć przez przypominanie mi o sobie właśnie przez smsy, chodzenie obok mojego miejsca pracy;/ tak jakby się mścił za to, że ja go teraz nie chce.

Gość gość
Olewaj!! Udawaj że go nie znasz. W tel jest opcja zablokowania połączeń, a jeśli nie to idź do operatora.. Mijasz go nie patrz na niego. Traktuj go jak powietrze. Ja tak na razie robię..

Gość gość
On chce cie przeleciec. Jak masz ochote na seks z nim to sie umow. Tylko o to tu chodzi.

Gość zawiedzionaOna
Właśnie obawiam się że się nie odczepi dopóki tego nie dostanie. Nadzieja, że da sobie spokój bo olewam go już długo. Gorzej jak typ się zawziął na maksa.

Gość zawiedzionaOna
Ale jak można nie rozumieć słowa nie i dręczyć kogoś, tak się z ludźmi nie postępuje. Widocznie koleś jest niedojrzały albo bardzo cwany bajerant.