Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny wybór sprzętów agd

Polecane posty

Gość gość

Witam Piszę na forum bo mam dylemat. Trochę się nie znam na sprzętach AGD i chciałbym abyście mi coś podpowiedzieli. Potrzebuje zakupić sprzęty do zabudowy zmywarkę, lodówkę, i kuchenkę indukcyjną. Piekarnik mam już wybrany z samsunga ten z opcja mikrofali. fundusze powiem tak średnie wiadomo nie chce przepłacać . podpowiedzcie na jakie firmy patrzeć na jakie czynniki, może jakieś modele. Z góry dziękuje za informacje.

Gość biniasxx
O kurcze. Na prawdę chcesz kupić AGD producenta telefonów i telewizorów? Pomyśl może lepiej o firmie która produkuje sprzęt AGD i się w tym specjalizuje od dziesięcioleci. Mam sprzęt Electroluxa u siebie w kuchni i działa bez zarzutu. A znajomym lodówka kupiona w okazyjnej cenie nie działa (poszedł agregat), z mikrofalą też mają problemy bo zaczęła nagle tracić moc.

Gość zyga759
Ja wiele sprzętów małych typu mikser, wygniatarka, noże itp. do kuchni kupuje w sklepie internetowym http://mango.pl/ , gdzie zawsze kupię w dobrej cenie i wszystko w najnowszych modelach, które są reklamowane. Polubiłam ten sklep jest łatwy w obsłudze a do tego wszystkiego szybka wysyłka.