Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie niszczy! pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem w związku prawie 3 lata. Prawie 3 tygodnie temu zerwał ze mną. ON podjął taka decyzję, twierdzi, że tak będzie lepiej dla mnie Głównym powodem były kłótnie przez jego kłamstwa i monotonia. W tamtym tygodniu nagle zaczął do mnie pisac. Niby tylko co u mnie chciał się dowiedzieć. Za każdym razem jak pisaliśmy to zawsze podkreślał, że nie wrócimy do siebie i pize tylko z ciekawości. Wczoraj też pisaliśmy i zapytałam wprost czego chce a on powiedział że niczego i z ciekawości co u mnie tylko piszę. Zrobił mi nadzieje a potem całkiem ja zabił.Męczę się teraz. Przestałam się odzywać do niego. Powiedzcie mi miał ktoś z was taką sytuacje? Czego on chce na prawde i czemu tak sie zachowuje? jak ja mam już z nim postępować??? to wszystko mnie rani i boli

Gość gość
Zerwij kontakt, jedyne wyjście.

Gość gość
No to właśnie to zrobiłam wczoraj i nie mam zamiaru juz wiecej sie do niego odzywac, ale boje sie ze jak on napisze to zmiekne.. nie rozumiem jego zachowania ;/

Gość gość
Jezu,laska,przeciez on sam ci napisal po co pisze no nie. Dlaczego wy,kobiety,szukacie zawsze drugiego dna. Napisal ci,z ciekawosci. Chcial wiedziec czy rozpaczasz,czy zalujesz,czy jest ci zle,czy odpiszesz. Tyle.

Gość gość
Jak napisze po raz kolejny to napisz mu, że nie chcesz utrzymywać z nim kontaktu, masz prawo do życia w teraźniejszeości a nie w przeszłości. Odetni się od tego, jak będzie dalej próbował się kontaktować to po prostu zmień numer.

Gość gość
Ja jak zrywam z kimś to nie pisze do tej osoby później co u niej słychać chociażby z czystego czacunku. Zreszta jeśli to robie to z jakiegoś konkretnego powodu i nie bardzo mnie wtedy obchodzi jak się ma dana osoba...

Gość gość
Pewnie chce żebyś go błagała, żeby wrócił.

Gość gość
Wiem, że to normlane nie jest ze nagle zaczał pisac po takim czasie dlatego sie zastanawiam o co mu chodzi i tez myslalam ze czeka na to az zaczne blagac go o powrot. ale nic z tego.

Gość gość
Mnie rzycil po 7 latach i tez często pisze co u mnie opowiada o pracy itd. Tylko ja bardzo cierpię bo wciąż kocham najmocniej na świecie ale on stracił uczucia do mnie przez brak pracy i mala klotnie - pierwsza powazna klotnie od 7 lat

Gość gość
kocham najmocniej na świecie ale on stracił uczucia do mnie przez brak pracy i mala klotnie xxx nie stracił - po prostu nigdy ich nie miał!

Gość gość
Dokladnie. Co to za uczucie,ktore sypie sie przy tego typu przeszkodach. A gdyby byly dzieci,brak kasy,choroba. Zadna milosc to byla dziewczyno tylko wygoda.

Gość gość
Nie wierze ze mnie nie kochal przez 7 lat... On mial zalamanie nerwowe

Gość gość
Tylko Ty sama możesz sobie pomóc, nikt inny. Gdy się odezwie napisz stanowczo że nie życzysz sobie kontaktów z nim, a potem już się nie odzywaj choćby smsował. Nie warto tracić czasu na takie związki, z góry nieudane.

Gość gość
Ty sama sie niszczysz i nikt ci nie pomoze bo tylko ty sama mozesz to zmienic

Gość gość
Gdy się odezwie napisz stanowczo że nie życzysz sobie kontaktów z nim, a potem już się nie odzywaj choćby smsował. xxx ale ona chce się z nim kontaktować - nie widzicie tego?

Gość gość
No z jednej strony chciałabym miec jakis tam kontakt, bo tesknie i interesuje mnie to co u niego, ale z drugiej strony kosztuje mnie to za dużo nerwów i miesza mi to strasznie w gowie bo nie wiem zjakiego powodu to robi, nie sądze żeby tylko z czystej ciekawości

Gość gość
Tak se wlasnie tlumacz. Na pewno ma inne powody, pewnie cie baardzo kocha,nie wie co ma zrobic i nic to,ze az Cie z tej milosci zostawil. Niektore kobiety,to zalosne idiotki i w ogole mi ich nie szkoda.

Gość gość
każda prawie dziewczyna tak myśli jak kocha i zyje nadzieja wiec to ty jestes załosny albo żałosna bo najwyrażniej nigdy czegoś takiego nie doswiadczyłeś/aś

Gość gość
Wez przestan:). Co trzeba miec w glowie zeby myslec niewiadomo co gdy facet/ kobieta zostawia i pisze prosto z mostu,ze nie chce dalej byc,ze powoduje nim/nia ciekawosc. Zakochac sie mozna i roznie z tym bywa,ale trzeba jeszcze miec honor i rozum.

Gość gość
jak będziesz mądra to zmienisz numer telefonu i odetniesz się od przeszłości a jak będziesz niezbyt mądra, to będzie tak dzwonił do ciebie latami, np. gdy mu jakiś związek nie wyjdzie albo będzie miał kłopoty w pracy albo coś lub ktoś go w****i i uwierz mi będziesz stała w miejscu zamiast układać sobie na nowo życie, ja tak latami ciągnęłam taki przyjacielski- telefoniczny układ z eks, obudziłam się po siedmiu latach z ręką w nocniku i mam dziś nadal tylko telefon który pieprznęłam w kąt więc wybór należy do ciebie bo jemu wisi że do ciebie dzwoni

Gość gość
A po co ci taki gołod***ec bezrobotny? Chcesz mieć kłopoty?

Gość gość
jaki znowu gołod***ec bezrobotny?

Gość gość
up