Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wazycie ? Mam duży problem ; (

Polecane posty

Gość gość

Ja od zawsze byłam grubszą osobą... teraz tak p rzybralam na wadze,ze wskazówką zatrzymuje się na 96 kg ; ( najgorsze jest to,ze mam dopiero 20 lat... ; ( jakie mogę sobie zrobić badania i czy są płatne aby sprawdzić czy nie jestem na coś chora bo naprawdę nie zmieniłam w żaden sposób żywienia... nie jem mięsa, prawie w ogóle nie jem smażonych rzeczy,frytki czy pizza itd nie więcej niż raz w miesiącu miesiącu tu taka waga ; ( mieszkam zz koleżanką (studiujemy razem) i jemy to samo bo razem sobie gotujemy czy gdzieś wychodzimy i ona waży 49kg ; ( jej waga stoi w miejscu A ja ciągle tyje ; (

Gość gość
niedoczynność tarczycy zbadaj

Gość gość
Dokladnie. Zbadaj tarczyce, moja znajoma tez bardzo przybrala na wadze z tego powodu a leki pomigly jej powstrzymac "tycie z powietrza".

Gość gość
Współczuję ; ( Ja też mam taką znajomą która ciągle tyje A jest trenerka karate! W jej przypadku nie ma mowy o braku ruchu czy złym odżywianiu ;/

Gość gość
jestes obzartuchem i tyle nie szukaj usprawiedliwienia swojego lakomstwa. Dieta mż i cwiczenia

Gość gość
A czy jeżeli pójdę do lekarza rodzinnego to dostanę skierowanie na badanie tarczycy?

Gość gość
jest takie badanie ktore wykrywa lenia w d***e i brak motywacji, zbadaj sie mowie Ci warto

Gość gość
A ja Ci wieze bo sama biorę leki na tarczyce tylko u mnie działa to w drugą strone- ciągle chudne. Mogę jeść co tylko chce w wielkich ilościach a jestem coraz szczuplejsza.

Gość gość
Zrób badania A jeżeli będą ok musisz się inaczej odżywiać i więcej ruchu.

Gość gość
O F**k to rozumiem ze w autobusie kupujesz 2 bilety?

Gość gość
Jestesce okropni ; ( rozumiem gdybym wpierniczala tony jedzenia i mnóstwo słodyczy to owszem mogłabym mieć żal do siebie za taki wygląd.... Ale w tym przypadku chyba tak nie jest... Byłam dziś zrobić badania na tarvzyce. Jutro będę miała wyniki...