Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie dwoch sie bije, tam Korwin z Kukizem korzysta

Polecane posty

Gość gość

kto jest za? :) POPiS-owcy tylko obrzucają się gównem i myślą, ze stolki w sejmie należą im się dożywotnio

Gość gość
Powinniście głosować i to na Korwina, gdyż Korwin: - dołożył do polityki kilka milionów złotych - nie sprzedał się żadnej partii - od kilkudziesięciu lat ma niezmienne poglądy - był przeciw wejścia do Euro-kołchozu( Traktatowi Lizbońskiemu) - mówił w latach 90-tych, że socjal w Europie Zachodniej doprowadzi do zalewu ludnością arabską( muzułmańską), itp - był pomysłodawca ustawy o zakazie zadłużania się państwa i deficytu państwowego - twierdził, że Euro 2012 będzie niczym innym jak usankcjonowanym złodziejstwem - był współautorem uchwały lustracyjnej z 1992 roku, mającej na celu dekomunizację życia politycznego w III RP. - jest za zlikwidowaniem złodziejskiego podatku dochodow - już kilkadziesiąt lat temu twierdził, że ZUS nie ma racji bytu, bo to twór, który działa niczym piramida argentyńska - jest za zakazem finansowania partii z budżetu państwa - w Euro-Kołchozie stanowczo, i z werwą wygłasza oczywiste oczywistości np. na temat imigrantów, lewicowych pomysłów Gender - zrzekł się emerytury - w latach 90-tych był za utworzeniem Funduszu Emerytalnego, który w 30% miał być zasilany z prywatyzacji - wyśmiano go. Dzisiaj ZUS ma zobowiązania w wysokości 3 bilionów złotych, a majątek państwowy w większości został rozkradziony.

Gość gość
na Pis zagłosują emeryci ci mądrzejsi na Korwina i Kukiza na Po- złodzieje, celebryci i te wszystkie koo r wy z tv, bo jak zmieni się wladza to wszyscy wylecą na zbite mordy

Gość gość
ja bym chciała żeby Kukiz i Korwin wyprzedzili PO

Gość gość
mysle ze jest to bardzo prawdopodobne :) razem uzyskają grubo ponad 20% aczkolwiek zagadką jest w jakich proporcjach

Gość gość
Kukiza obsiadły podejrzane typy, które po wyborach będą przechodzić do innych partii, a Kukiz zostanie prawie sam :( Poza tym, rozmontował Ruch Narodowy na amen i próbował Korwina, ale Korwin zbyt inteligentny na takie na numery ;) No i ludzie już się zorientowali, bo Korwin ma lepsze sondaże, a Kukiz może wręcz nie wejść. Dlatego zmieniłam zdanie i zamiast na Kukiza, zagłosuję na Korwina. Jest bardziej pewny ;)

Gość gość
Ja głosuję na KORWiN.

Gość gość
podnoszę b jestem ciekawa, kto będzie miał lepszy wynik-Korwin czu Kukiz