Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potworniak dojrzaly 8 cm ginekolog go nie widział

Polecane posty

Gość gość

Potworniak dojrzaly 8 cm ginekolog go nie widział ,jak sie okazało to nie byłam niczego świadoma. Zaszłam w ciążę badnia ok wyniki ok a branie 150 to malo zeby go wyyczaic. Na prenatalnych wysxło że syn jes obwiniety ciasno na szyii pępowiną i wtedy zaczełam szukać innego lekarza wrazie wstalenia terminu cesarki i itp... Po termininie ląduje na cesarce a tam fajny zdrowy dzidzius i nagle szal macicy akcja ze musza mi cos wyciac bylam przytomnai niby odpolowy ciazy juz tego guza dziecko zastawialo a do tego czasu moj weterynarz sie nie kapnal. Wycieli mi guza ponad 8 cm i niby niezlosliwy po wyniku histpoatol. Ale boje sie niemam okresu normalnie tylko jakies pobolewania i pkamienia boli mnie dół brzucha i ciezko jest sie igarnac do jakiejs roboty jakby dziecko wyssalo ze mnie wszystko co dobre. Co zrobic isc do rodzinnego wtedy bede musiala sie przyznac fo góza czy porobićnajpierwa sama badania i to jakie . Masskra moj synnjest swietny kocham go

Gość gość
Yyy... dużo wypiłaś? Zacznij jeszcze raz, po polsku i poprawnie, napisz co chcesz wiedzieć.

Gość gość
Gosc 2:46-hahahahahahaha a TY kobietko lepiej na badania idz.Gratulacje z okazji narodzin synka.

Gość gość
Twój weterynarz nie widział ? Hahahaha jebłam hahahahahahahhahah. Jak chodziłaś w ciąży do weterynarza, to się nie dziwię, że nie widział, japrd turlam się ze śmiechu hahahhaa

Gość gość
Podnoszę, hit dnia dla mnie

Gość gość
Wypilam nic śmieszne, to że ktoś nie pisze slładniebto nie koniec świata mam dyslekcje a skończyłam studia z wyróżnieniem . Weterynarz jest ordynatorem w szpitalu nie takim odzwierzecym teraz go tak nazywam . ogólnie jestescie śmieszni po co komuś odpisujecie jak sami w sumie macie wyjeb.... Na moj problem ......

Gość gość
Tak to jest, kiedy ludzie piszą niestarannie i nawet nie przeczytają tego, co spłodzili. Dla mnie to kompletny brak szacunku dla czytelnika wysyłać taki bełkot.

Gość gość
Weterynarz ordynatorem hahahahahi co jeszcze ? Deratyzator wytwórcą perfum hłe hłe

Gość gość
Dysleksja powoduje ,że kobieta lzamiast do ginekologa idzie do weterynarza . Ciekawe .

Gość gość
weterynarz to chyba przytyk że niby lekarz kiepski