Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie 25.X?

Polecane posty

Gość gość

Na kogo będziecie głosować?

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość :)

Gość gość
Andrzej Kaleta z listy Prawa i Sprawiedliwości :)

Gość gość
W obecnej sytuacji jest tylko jeden dobry wybór, czyli PiS. Trzeba zrobić wszystko by pozbawić wpływu na wladze Partię Oszustów (PO). Dość łajdactwa!

Gość gość
tylko PiS :) nie chcę żadnych szumowin w domieszce ! daję im szansę i czekam na efekty ....PiS tylko !!!

Gość gość
Heh... i ja na PiS :-P jaka zgodność :)

Gość gość
Skoro wszyscy głosują na PiS to dlaczego w sondażach maja tylko 40%?

Gość gość
Bo omamione owieczki które tkwią przed telewizorem ogladajac w koło macieju tvn24 albo tvp i czytajsce gw, nie zagladajace do internetu niestety dalej dają sobie robić wodę z mózgu i popierają to co wmawia in za słuszne PrOpaganda... (czyli PO,Nowoczesna,lewica :o)...

Gość gość
Jaki PiS?? nigdy!!! Szydlo psiapsiółke ma w PO heh , wszystko to, to komuna! nie wierze im za grosz! okroglostołowcy zaklamani! tylko Kukiz!!!!!!!

Gość gość
Nie znam nikogo kto by głosował na PO... wzzyscy na PiS, Kukiza albo Korwina.

Gość gość
gość dziś Skoro wszyscy głosują na PiS to dlaczego w sondażach maja tylko 40%? xx zaplanowane !!! nie dadzą im możliwości rządzenia w 100% o to chodzi tym szmatom z PO !!! musimy MY POLACY coś z tym zrobić !!

Gość gość
Na pewno przeciwko PO

Gość gość
te k*****y mataczyły i teraz mataczą !! nawet sobie nie zdajecie sprawy o jakie grube tu sprawy chodzi !!! musimy postawić na swoim !!! skoro już tak zaufaliśmy PiS ....wyjdzmy na ulice !!! Wybory będą jak zawsze oszukane !!!! PiS - wygrywa , ale rząd robi i zrobi wszystko aby było inaczej !

Gość gość
Nie dajcie sobie wmówić że PiS jest złe... to jest zwykła propaganda i mamienie ludzi w strachu przed ich znaczącą wygraną w wyborach. Zauważcie jak PiS jest przedstawienie w antypolskich mediach , sa oczerniani, ignorowani , opluwani tak samo jak antysystemowe Kukiz'15 i Korwin! A czasami nawet gorzej. Jest jedna święta prawda: kogo w mediach pomijają lub kogo pokazują w złym świetle na tego warto oddać głos w wyborach a na pewno nie warto głosować na tych których non-stop lansują bo to od razu wiadomo że mamy do czynienia z układowiczami, krętaczami, pookrągłostołowymi zdrajcami ! Tylko PiS! Ale Kukiz i Korwin też ok :-)

Gość gość
PO wskie ścierwa - rozegrały to po swojemu jak zawsze , skoro PiS ma wygrać to tak aby nie miał większości !!! Ta partia jest tak kryminalna ,że najważniejsze o co się boi to wydania się wielu niedogodnych faktów dla ludzi w tej partii skorumpowanych opłaconych i zwyczajnych szkodników Polskiej sprawy !

Gość gość
Zgadzam się z tym co wyzej nie dajmy sie podzielic glosujmy w swoim miemaniu najlepiej dla Polski. Ludzie mniej lub bardziej świadomi oddadza w tych wyborach głos na PiS Kukiza lub Korwina. Ja osobiście oddam głos na Kandydata Ruchu Narodowego na liście Kukiz'15. I każdemu mającemu zamiar głosować na Kukiza zalecam wybranie właśnie kandydata z RN. A tacy są na wszystkich listach np w Warszawie nr 12 na liście 7, w Szczecinie nr 1.

Gość gość
Póki co nie ważne są pidziały co jest lepsze PiS Korwin czy Kukiz poki co najważniejsze do odebrać Polske z rąk złodziejów!!!! I ważne ze wszystkie te 3 ugrupowania mają szansę wejść do sejmu!

Gość gość
Na KUKIZAAA?? to trzeba być debilem aby zagłosować !! wstyd i hańba na tego sprzedajnego pijaka głosować ! Przecież ON sam WAM POLAKOM pokazuje , że nie głosować na niego bo to jest podstawione !!!! Wystarczy pomyśleć ....ludzie ja was błagam !!! Kukiz dzisiaj gada tak jutro inaczej w godziny na godzinę opowiada się za inną partią !!! albo on jest debilem co bardziej uważam za rozsądne myślenie w tym przypadku albo nasz cały naród Polaków....jest totalnym bezmózgiem !!!!

Gość gość
Korwina , pomijam ....ehhhh Polacy :) rozumiem was nie ma na kogo głosować ale w obecnej sytuacji nie mamy żadnego innego wyjścia jak dać szansę PiS !! co będzie to będzie ! ale już nie damy się dymać !

Gość gość
Dlatego jak Kukiz to tylko sprawdzeni ludzie z RN. Wiec przeanalizujcie kto jest kto za nim postawicie X...

Gość gość
Debilem to trzeba być zeby głosować na obecna koalicje albo nowoczesną... :o

Gość gość
W sumie to ja sie dziwie czemu ludzie z RN nie poszli na listy Korwina tylko Kukiza ktory i bez nich na rzczej pewny byt w sejmie a Korwinowi mogluby bardzo pomoc w ciągle bardzo niepewnym osiągnięciu przekroczenia progu.

Gość gość
PiS, PiS i tylko PiS pozdrawiam

Gość gość
NIGDY Kukiz !!! wy jesteście ślepi chyba !!! nie widzicie co on robi ? co daje do zrozumienia? myślcieeeeeeee !!! ja p*****l...eeeee ! Pozbawcie praw rządzenia PO wskiej mafiii !!!! do chu...ja pana ! zroyumcie o co chodzi ...nie mogę pisać wprost !!! musicie myśleć !

Gość gość
Dokladnie. Macie tylko jeden głos i ostatnią szansę uratować zszarganą Polskę przed ostatecznym upadkiem przez (nie)rząd PO-PSL. Znowu chcecie przepychanek? Po co to nam... glosujmy na PiS i pozbawmy złudzeń tej mafii!

Gość gość
Przekonaliście mnie. Zagłosuję na PiS :)

Gość gość
A gdzie się podziali platformersi??? :D