Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ja zrobilam ze swoim zyciu

Polecane posty

Gość gość

zaluje ,ze nie ukonczylam studiow , nie spotykalam sie z facetami nie zrobilam prawka nie znalazlam pracy ktora bym kochala zaniedbalam swoje zdrowie mam juzprawie 30 lat i boje sie ze jest juz za pozno

Gość gość
przeciez masz dopiero 30 wszystko mozesz poukladac jeszcze

Gość gość
No to na co czekasz? Wez sie za siebie. Co to znaczy 'za pozno'? Jakis termin jest?

Gość gość
Pocieszy Cie jak powiem ze ja tez? Za 2 tygodnie 30 lat. Prawko jest, samochód tez. Praca od 2 lat, ale wykańczam sie w niej nerwowo i mysle o zmianie, Ale na tym sie kończy. Zdrowie zaniedbane i wstyd mi sie zebrac do lekarza bo mnie ochrzani...nawet nie wiem czy jest sens i uda sie mnie wyleczyc ( tarczyca). Na randce w zyciu nie byłam, chłopaka nie miałam, mieszkam z rodzicami. Przebijesz:)?

Gość gość
sama nie wiem od czego zaczac ,30 zaraz wszytskie kolezanki maja dobra prace rodzine auta mieszkanie a ja nie mam nic

Gość gość
Jasne -- za pozno. Jeszcze tylko jakies 50 lat zycia ci zostalo. Jakos sie przemeczysz.

Gość gość
watpie czy dozyje 80

Gość gość
JEszcze do tego wyzej dodam ze co dzień rano o tym wszystkim mysle i użalam sie nad sobą, nic nie robię. AAA! Zapomniałam. JEszcze mam 30 kg nadwagi i nadmierne owłosienie w różnych dziwnych miejscach.

Gość gość
10.33 podszyw|mysle ,ze Cie przebije mieszkam z mama prawa jazdy nie mam pracy wlasnie 2 miesiace temu zostalam zwolniona faceta nie mam a na randke ide ,ale nie chce jak o tym wszytskim pomysle

Gość gość
Hmmm ja to inaczej. Nie mam studiów, pracy ani mieszkania za to mam męża i dziecko. Tez super, nie?

Gość gość
10.33 podszyw|mysle ,ze Cie przebije mieszkam z mama prawa jazdy nie mam pracy wlasnie 2 miesiace temu zostalam zwolniona faceta nie mam a na randke ide ,ale nie chce jak o tym wszytskim pomysle Ja sie nie podszwam. To do mojej wypowiedzi z 10:31.

Gość gość
przepraszam nie wiedzialam ,ale dziewczyny tez tak sadzicie jak ja ze prawie 30 i jest za pozno na jakiekolwiek zmiany?

Gość gość
Zartujesz? Mam 30 letnie kolezanki które mówią ze życie se dopiero zaczyna. Słuchaj obudziłaś sie teraz, ciesz sie ze nie w wieku 50 lat.

Gość gość
obudzilam ... wiem cale zycie ktos cos za mnie robil mialam kompleksy ludzie mnie w nie wprowadzili,a teraz widze dookola kolezanki maja dom,prace itd.,a ja nie mam nic

Gość gość
30 lat mloda jestes za 5 lat mozesz miec studia prace dom rodzine trzeba tylko wziac sie za siebie:)

Gość gość
Masz wolność, spokoj, nikomu sie z niczego tłumaczyc nie musisz. To Twój i mój błąd - porównywanie sie z innymi.....po co....oni tez Ci moze czegos zazdroszczą.

Gość gość
Wiesz...wszystko wydaje sie różowe z zewnatrz. Jak patrzymy z boku. Pewnie mają kredyty, ledwo wiaza koniec z końcem. Mąż, dzieci - sprawa indywidualna. Ja nie planuję. Tylko problemy:)