Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 letnia panna młoda zmarła podczas swojej nocy poślubnej

Polecane posty

Gość gość

8-letnia jemeńska dziewczynka zmarła podczas swojej nocy poślubnej, doznając przy tym krwotoku wewnętrznego! Wyszła za człowieka starszego od siebie o 40 lat…Ta obrzydliwa i okrutna tradycja poślubiania tak młodych dziewczynek przez starszych mężczyzn pochodzi z Jemenu. Więcej niż 1/4 damskiej populacji wychodzi za mąż zanim skończy 15 lat… W 2010 roku 12-letnia dziewczynka zmarła po trzech dniach walki, próbując urodzić dziecko. Niezliczone są podobne przypadki, które mają miejsce w Jemenie. x x x http://www.popularnie.pl/8-letnia-panna-mloda/

Gość gość
Nie muszę chyba dodawać, że owa jemeńska tradycja jest zakorzeniona w islamie gdzie stary muzułmański spaśluch ma prawo wziąć za "żonę" kilkulatkę i dowolnie ją gwałcić, nawet do zamęczenia na śmierć. I to islamskie bydło chce u nas stawiać meczety i propagować swoje chore zwyrodniałe szariackie prawa

Gość gość
@ Persefona_ dziś To nic, ważne że Bogu się podoba. x Nie Bogu, a ich allahowi i pedofilowi mehometowi, który osobiście też gwałcił właśnie ośmiolatkę.

Gość gość
Paskudne I chore.Ci ludzie sa mocno zakorzenieni w takiej kulturze wierzycie ze przyjezdzajac do europy sie zmienia?

Gość Ewunia Kopacz
To co tu napisano POwyżej jest niePOprawne POlitycznie i POwinno zostać POspiesznie usunięte! POprawne POlitycznie jest właściwe POdejście do uchodźców i serdeczne ich POwitanie w POlsce ! Welcome refugees !

Gość gość
A do tego przytargali do europy cholere czereonke gruzlice i polio! Powodzenia nieszczepienni!!

Gość gość
Za chwilę pewnie jakaś idiotka napiszę, że to normalne, bo przecież królowa Jadwiga wzieła ślub w wieku 12 lat :)

Gość gość
Biedna dziewczynka,jak ona musiała cierpieć zanim umarła,jaki to musiał być ból..

@ gość dziś Biedna dziewczynka,jak ona musiała cierpieć zanim umarła,jaki to musiał być ból.. x Dokładnie. Ten zwyrol po prostu rozerwał ją. A najtragiczniejsze, że takie rozerwania są na porządku dziennym niemal w każdym muzułmańskim "małżeństwie" z dzieckiem. Nawet jeśli jakaś kilkulatka przeżyje wepchanie w nią na siłę dorosłego fallusa, to nacierpi się niesamowicie. To już nie jest samo przebicie błony dziewiczej. To rozerwanie wewnętrznych organów, krwotok... A taki RozczarowanyOłówek piszę "ale o co chodzi,bo nie bardzo rozumiem " RozczarowanyOłówku, jakby Twoją córkę zgwałcił pedofilski muzułmanin, to inaczej byś wtedy śpiewała. Nagle doskonale wiedziałabyś o co chodzi.

Gość gość
W przypadku córki RozczarowanegoOłówka byłby problem... pedały nie rodzą dzieci :o

Baron Pancerny - nie przeczę.Ale pedofilia to również problem krajów zachodnich. Rozrywanie o***tu 22miesięcznemu dziecku zapewne też nie jest miłym przeżyciem. Takie cyrki dzieją się na całym świecie :| Najgorsze w tym wszystkim jest to,że tam jest to pochwalane. Tych gejów,którzy molestowalii dziecko zaadoptowane przez nich,skazano na 40 lat (link wyżej),ale co to zmienia,psychiki nie da się naprawić :(

Gość gość
Słuchaj no j*******y w dekiel pedrylu. W Europie i we wszystkich cywilizowanych krajach pedofilia jest potępiana i ścigana przez wymiar sprawiedliwości a u tych smoluchów jest usankcjonowana prawnie i wyznaniowo. Rozumiesz cieciu różnicę?

gość dziś W przypadku córki RozczarowanegoOłówka byłby problem... pedały nie rodzą dziec***echowiec.gif wczoraj byłam HIM....a przecież Ewelina jest płodna :D ustalcie może czyim projektem jestem,bo się tylko kompromitujecie :O

Gość Błogosławiona Antyislamistka
chcialabym wszystkich islamistów przerobić na kaszankę dla psów, kotów i świnek :)

@ RozczarowanyOłówek dziś Baron Pancerny - nie przeczę.Ale pedofilia to również problem krajów zachodnich. x Tak, ale chodzi o skalę zjawiska. Na tzw. Zachodzie pedofilia jest zakazana i zwalczana. Tam jak się wydarzy taki przypadek, to jest to nagłaśniane i piętnowane. W islamie natomiast jest odwrotnie. Pedofilia nie tylko nie jest zabroniona ale przeciwnie - uznawana za normę. Gdy 50-letni muzułmanin bierze sobie za żonę ośmiolatkę i ją gwałci, to wszyscy mu gratulują z powodu ślubu. Tymczasem gdyby na zachodzie jakiekolwiek 50-latek rozbierał i gwałcił dziecko, to się go zwyczajnie aresztuje i wysyła na badania psychiatryczne. To jest ta RÓŻNICA, RozczarowanyOłówku. Dziwi mnie, że nie dostrzegasz tej różnicy. Podejrzewam, że jednak dostrzegasz tylko udajesz... naiwną. Delikatne określenie. Ktoś, kto broni pedofilów, zboczeńców i zwyroli nie jest naiwny. Jest czymś znacznie gorszym. Ale powstrzymam się od epitetów, bo wciąż się łudzę, że jesteś... naiwna, RozczarowanyOłówku. Tylko naiwna, nic więcej.

Gość gość
Zasadnicz roznica jest takaa ze w tamtej kulturze jest to AKCEPTOWANE, w naszej pietnowane.

@ Błogosławiona Antyislamistka dziś chcialabym wszystkich islamistów przerobić na kaszankę dla psów, kotów i świnek :) x Mam dokładnie takie same poglądy. Islam jest jak zaraza. Jedyny antybiotyk to masowa utylizacja islamu i przerobienie ich na coś pożytecznego. Chociażby kaszaneczka dla pieska ;)

Gość Błogosławiona Antyislamistka
Baron Pancerny to możemy razem my i Nam podobni stworzyć tajną organizację robiącą takie rzeczy :classic_cool: może kiedyś w przyszłości będą o nas pisać w podręcznikach od historii, marzę o tym by być kimś kto przyczynia się do ich strachu, do tego by nie chcieli tutaj żyć, osiedlać się

Gość gość
Nie przerabiajcie ich na kaszankę. Wystarczy że wymażecie nią mury ich meczetów a świńską krwią oblejecie im głowy.

Gość gość
Ewa kopacz powinna zdawac sobie sprawe kogo wpuszcza do Polski. Mam nadzieje ze przegra wybory.

Gość gość
Oliwek jest mloda i naiwna. Proponuje zwiazac sie z arabem muslinem po patrzyc jak zyja i wtedy komentowac. 8 letniej dziewczynce rozrywac narzady pluciowe:-( jak to dziecko :-( jeszcze nie miesiaczkuje:-( nie jest kobieta, nawet nastolatka:-( spaczona religija.

Gość gość
jedna 8- latka by umarła inna nie... ja też jak sie kochalam z jednym bogato wyposażonym to krwawiłam choc juz jestem dorosla

Gość potykacz
Urodzić się muzumanką to jak wygrać podróż do piekła bez szansy na powrót.

Dlatego tak bardzo tępię islam. Religia fanatyków, oszołomów, zbrodniarzy, gwałcicieli i pedofilów. Dziwi mnie, że ich jeszcze nie zdelegalizowano. Gdyby jakakolwiek inna organizacja miała za cel szerzenie swoich poglądów poprzez zabójstwa i gwałty, a także oficjalnie popierała pedofilię, to zostałaby natychmiast rozwiązana, a jej członkowie aresztowani. Islam spełnia wszystkie te chore znamiona, a jednak nikt muzułmanów nie aresztuje. Nawet jak w Anglii muzułmanin zgwałcił 13-latkę, to został przez tamtejszy sąd uniewinniony, bo... religia gwałciciela (islam) dopuszcza pedofilię. Czyli mam rozumieć, że jak do Europy przyjedzie jakiś kanibal i zje człowieka, to zostanie też uniewinniony. No, przecież religia kanibali pozwala na konsumowanie ludziny :O

U nas w Polsce też są takie historie. Ustatkowany, elegancki pan koło 50-tki bierze za żonę 20-letnią laskę z konserwatywnej, katolickiej rodziny. Pięknie razem wyglądają. Ślub w kościele, Msza Święta, ona oczywiście dziewica. Tymczasem stary zbok preferuje scat i pissing, o czym ona oczywiście nie wiem. Dowiaduje się dopiero w noc poślubną. Dzwoni z płaczem do mamy, ale nikt jej niewierzy :)

Gość gość
Dziwi mnie, że ich jeszcze nie zdelegalizowano. xx Zdelegalizować to można grupkę parotysięczną a tych sk..... jest 1.6 mld.

"Zdelegalizować to można grupkę parotysięczną a tych sk..... jest 1.6 mld." x Bo ze słowem bożym się nie dyskutuje :D