Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

weekend w gorach...

Polecane posty

Gość gość

...ale nie w Zakopanem. Co możecie polecić?

Gość gość
A dlaczego nie Zakopane? To moje ulubiona miejscowość! No zaraz za rodzinną Limanową:)

Gość gość
Jeżeli interesuje Cię coś innego niż Zakopane to może Beskid Mały? Jest zupełnym przeciwieństwem Zako:) Na nocleg polecam hotel Łysoń w Inwałdzie, ma dużo atrakcji i fajne SPA:) Listę z atrakcjami można obejrzeć tutaj - http://www.parkhotellyson.pl/ATRAKCJE-185.html

Gość graziaoo
postudiuj darmowe przewodniki http://darmowe-przewodniki.pl to znajdziesz coś dla siebie. Wiele miejsc w Polsce jest ślicznych na weekendy :) nie tylko ... przeludnione Zakopane :)

Gość gość
W Sudetach to ostatnio zdarzyło się nam być z żoną w Bukowej Chacie (góry Sowie). Super ośrodek okolica spokojna zielona mega romantyczne miejsce żeby w podróż poślubną pojechać, można spędzić czas tylko ze sobą ;))

Gość altis

Wyjazd w góry to świetny pomysł na urlop. Góry są piękne o każdej prze roku, więc warto się tam wybrać. Osobiście polecam wam wybrać się do Bukowiny Tatrzańskiej. Znajduje się tam hotel www.hotelzbojnicowka.pl, w którym na pewno się zrelaksujecie podczas urlopu. Samo miasto i okolica są idealne do spacerów.

Gość Kalina

Ja kocham góry i od lat jeżdżę tam co roku, pokoje wynajmuje przez mountain-apartments.com.pl gdyż mają naprawdę super oferty i zawsze spędzam czas wyjątkowo.

Gość goac9

ja kocham www.chatapodprzehyba.pl, mega miejsce!