Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milenka2306

nie czuje nic podczas seksu

Polecane posty

Dziewuszki nie wiem co się dzieje. Jestem z facetem od 3miesiecy. Wspolzyjemy ale szalu nie ma. Myslalam ze nasz pierwszy raz tez bedzie wyjatkowy ale tez nic. Zawsze po jestem jakas zla, nieusatysfakcjonowana. On dochodzi czasem we mnie, czasem konczy reka czego bardzo nie lubie! Rzadko mam tak ze bardzo go chce, ze mam ochote. Tzn mam moze ochote ale musi sie postarac. Lubie jak dlugie gry wstepne a on najchetniej wchodzilby od razu. Wczesniej mialam faceta przez kilka lat i moze dlatego mam takie porownanie i nie umiem sie tez przemoc? Nie wiem co robic bo chce z nim byc,kocham go ale ten seks nie jest moim marzeniem.... Z pierwszym facetem bylo mi mega dobrze, czulam sie przyjemnie, on byl czuly, wiedzial co lubie (moze przez to ze znalismy sie dlugo i bylismy razem 5 lat a z M. znamy sie od kilku miesiecy dopiero). A. piescil mnie cala, calowal, ssal, robil minetke, palcowke, ja wtedy robilam sie goraca, bardzo tego chcialam, az drżałam. Mialam przyjemne ciarki, calowal po szyi,piersiach, dotykal w jakis fajny sposob. Nigdy nie konczyl reka, zawsze we mnie. Uwielbiam dluga gre wstepna, przez to mam wrazenie ze mozna lepiej sie poznac. Robilam mu tez na poczatku reka, piescilam,dotykalam,calowalam. A teraz wszystko jest inne. M. lubi wszystko od razu i bardzo brakuje mi takich czulosci, zaczynamy sie calowac i juz by we mnie wszedl. Czasami nawet sie nie rozbieramy, a ja to tak lubie. Uwielbiam nagosc i to jak juz jest fajnie goraco i rozbieramy sie nawzajem. Ale z M. jeszcze nigdy tak nie bylo. A gdy juz skonczy zaraz ubiera bokserki albo wychodzi do lazienki kiedy ja potrzebuje zeby mnie przytulil, mowil cos milego. Lubie sie jeszcze calowac, dotykac. A on nic, chyba woli tv. Byl tez w zwiazkach i nie wiem jak to u niego z tym bylo,czy zawsze taki byl czy tylko ze mna. Lubi seks ale nie wiem czy ze mna... Ja nie czuje za bardzo nic, tzn jest przyjemnie ale orgazm mialam chyba tylko raz. Ale tylko przy czulosciach, byl jakis klimacik, czulam ze bardzo go chce, a on wlasnie tylko dotykal i piescil bo nie bardzo moglismy wtedy uprawiac seks (byl ktos w domu :P ) Brakuje mi takich rzeczy jak bylo z A. Moze musialabym z M. pogadac na ten temat,co lubie, tylko ze ja bardzo nie lubie poruszac takich tematow. Wolalabym napisac ale to takie dziecinne. Poradzicie cos? Jak temu zaradzic? Zeby bylo nam dobrze? Zebym czula z tego satysfakcje i zeby on dochodzil we mnie. Aha, czasami jest tez tak ze nie moze trafic. albo jak ja jestem na gorze to wyskakuje :/ Wczesniej nie mialam takich problemow. Dziwne to wszystko.

Gość gość
Twój obecny partner jest niedowierzany....musisz go wprawić.... Powiedz mu co lubisz co ma robić...

Gość gość
To lepiej się meczyc bez seksu? Niz pogadać

Gość gość
Normalnie pogadaj z nim. Powiedz czego potrzebujesz, co powinien robić i egzekwuj to potem - bez pieszczot nie ma seksu i już. Może się przyzwyczai.

Gość gość
A ja nigdy nie mialam orgazmu z zadnym chlopakiem... dla mnie to norma ale lubie seks i czesto go inicjuje. Dochodze tylko gdy jestem sama z wibratorem. Nigdy nie bylo mi z tego powodu smutno ale moze jednak cos jest nie tak.... mialam juz 3 partnerow.

moze faktycznie sie przyzwyczail i woli konczyc reka bo i do tego jest przyzwyczajony... sprobuje jeszcze dzisiaj zaczac jakos ten temat. rano byl numerek ale jak zwykle nie czuje zadowolenia, a mialam taka ochote...

ja sie nigdy nie masturbowalam, nie lubie tego. i wolalabym zeby moj facet tez tego nie robil, jestesmy razem, moze ze mna to robic,po co mu reka wtedy. wrrr tak sie wkurzam zawsze. czasami mam ochote wstac,wyjsc i powiedziec zeby sobie nie przeszkadzal.

Gość Die Nacht
Milenko, jeszcze chcesz orgazmu, to w trakcie seksu musisz jednocześnie masować palcami łechtaczkę. Nie osiągniesz orgazmu przez samą stymulację pochwy penisem.

w sumie racja. ale jak jestem na gorze to dochodze :) tzn. dochodzilam, z bylym... boje sie ze on moze powiedziec mi podobnie, ze tez chcialby czegos wiecej, ze tez nie jest mu tak dobrze jak by chcial.

Gość gość
No to sobie wyjaśnicie i będziecie wiedzieli. Najważniejsze żeby się wam chciało...