Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli facet ma wzwod od samego przytulenia sie w normalnej sytuacji to znaczy ze

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
zależy od faceta .. . Ja miałem w szkole ponad połowe kobiet i żadna nie była w stanie doprowadzić mnie do erekcji .. raz mi tylko stanał jak laska z którą siedziałem pokazała tyłek https://www.youtube.com/watch?v=Pu8CN_TthNY

Gość gość
mi stawal jak tylko na d**e spojrzalem na,plazy w wieku 16 lat musialem na brzuchu lezec bo ptak mi z kpieluwek wyskakiwal:-(

Gość gość
to fajnie :) ... całe szczęście ja takich dylematów nie mam ... każdy mój były miał wzwód bez względu na kobietę (czytoja cz koleżanka czy babka z p****li) więc wychodzę z założenia że tak było jesti będzie i dai mi na to bardzo dużo dowodów ... teraz narazie żadnego nie podniecam a tym bardziej żaden nie jest we mnie zakochany ... a skąd wiem? umiem to rozpoznać.

Gość prawictwo pospolite 152
tu można polemizować .. Jednemu wystarczy widok nogi do erekcji , a innemu trzeba duzo więcej .. -musisz sie rozebrać do naga , wypiąc .. Na widok nóg nawet mu nie drgnie Ale faceci są raczej wzrokowcami gdy koleżanka poda nam ręke to nam nie staje ..

Gość gość
wiec ktora odpowiedz?

Gość gość
tu nie było pytanie o erekcje na sam widok tylko na dotknięcie kobiety, to jest różnica... i nie o podanie ręki raczej chodzi