Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciąży przed miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Otóż drogie mamy jakie mialyscie objawy ciążowe przed miesiączka, która oczywiście nie przyszła. Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch, ale lekko. Zauwazylam białą gęsta wydzieline chyba z grudkami, ze dwa razy, okres powinnam dostać w niedzielę ta co będzie. Do tego czy mialyscie na początku samym częste odwiedzanie toalety i popuszczanie czasami moczu? Juz nie wiem co myśleć.

Gość gość
wszystko wskazywało na okres który sie nie pojawił. Dokładnie jak w każdym cyklu się czułam. Nie miałam problemów z moczem ani dziwnej wydzieliny. Masz jeszcze tydzień do okresu więc to za wcześnie na objawy.

Gość gość
Czulam sie dokladnie jak na miesiaczke bole podbrzusza momentami tak silne ze bralam tabletki przeciwbolowe bo zazwyczaj przechodze bolesnie, bole piersi ,tradzik na twarzy wszystko mnie denerwowalo.

Gość gość
również sie czułam jak na miesiączke a ona nie przyszła, test zrobiłam jak sie spoźniła 3 dni

Gość gość
Masz tydzień do okresu a ty juz dużo sikasz? Dziewczyno zamiast myśleć że to ciąża idź do ginekologa bo pewnie zalapalas jakoś grzybicę albo inne zapalenie.

Gość gość
Ewentualnie kup sobie juz test i bedziesz wiedziala zamiast sie zastanawiac

Gość gość
śluz z grudkami to prędzej grzybica xd co do sikania, możesz też mieć zapalenie dróg moczowych, to częste po stosunku, poczytaj sobie!