Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada pomozcir

Polecane posty

Gość gość

Otóż tak mam 18 lat mam dziecko i mam chłopaka z chłopakiem jestem już 4 lata i mamy razem dziecko od dwóch lat mieszkamy razem nie zdradzilam go ani razu jemu zdążyło się dwa razy alepiej wyjaśnilismy sobie wszystko i dalismy druga szansę skuli na dziecko . Wszystko było ok wiadomo kłótnie jak kłótnie w każdym związku życie erotczne nie było za fajne i zrobiliśmy parapetowke było jego 5 kolegów i moich 3 wszyscy mieli po 20 lat mój chłopak też tyle ma tylko problem jest w tym że nawet nigdy po alkoholu chłopaka nie zdradzilam a chłopak usnal był tak piany i reszta kolegów też zostałam tylko z jego najbliższym przyjacielem jeszcze z klasy i problem w tym że on mi zaczął mówić komplementy i wszystko czego dawno nie słyszałam nwm jak to się stało zdradzilam go na drugi dzień ten przyjaciel mi powiedział że nic mu nie powie ale jak będę sama w domu mam mu dać znać to przyjedzie i porozmawiamy w cztery oczy ale nie boję się tego że znów do czegoś dojdzie tylko jak mam z nim rozmawiać bo z jednej strony fajnie mi było nawet bardzo ale nwm jak mam z nim rozmawiać o to chodzi

Gość gość
Po 1.naucz się pisać,bo tego nie da się czytać.Po 2.dwa razy napisałaś,że nie zdradziłaś a jednak zdradziłaś.Dziwne to dla mnie.Po 3.po co masz się z nim spotykać?Jeśli miał to być jednorazowy numer,to na moje bez sensu taka rozmowa,bo niby o czym macie gadać?Coś mi się wydaję,że ty chcesz tej rozmowy,bo coś może się wydarzyć.