Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania876

Chciałabym się z kimś podzielić tym, co mi się przytrafiło w dzieciństwie

Polecane posty

Gość Ania876

Nigdy o tym z nikim nie rozmawiałam, bo zawsze to ukrywałam i nie chciałam, żeby ktokolwiek o tym wiedział. Tak więc gdy byłam mała, miałam może 8 lat, mój tato kazał mi wkładać dłonie do jego 0dbytu, gdy on się masturbował. Nigdy mnie nie molestował w inny sposób, żadnego macania, tylko zawsze naoliwiał mi ręce i kazał trzymać je w jego 0dbycie aż doszedł do orgazmu, nasienie musiałam zawsze zlizywać z jego owłosionego brzucha, to było najgorsze. Teraz, gdy jestem dorosła, mój partner zapytał mnie podczas seksu czy mogłabym włożyć mu palec do 0dbytu i te złe wspomnienia wróciły. Chciałabym to dla niego zrobić, ale będę się wtedy czuła jak kiedyś, gdy mój ojciec mnie molestował.

Gość gość
dziecko połóż się spać

Gość gość
a wez pedala kopni s tylek albo wczesniej kij od miotly mu w dupsko wsadz.

Gość Aszaszasz
Wspolczuje Ci.. Mysle ze niestety to będzie w Tobie siedziec i samo bez terapii nie wyjdzie. Powodzenia.

Gość gość
Nie rób se pop*****leńcu żartów z takich rzeczy, bo są tu osoby, które naprawdę były molestowane i wyzwalasz tylko niepotrzebne złe emocje i wspomnienia.

Gość gość
Też tak uważam. Żarty mają swoje granice, a ten nie jest śmieszny, bo może zranić innych.

Gość gość
Okropny żart. Ja przeżyłam OSTRE PlERDOLENIE W 0DBYT przez mojego ojca i nie jest mi do śmiechu. :( Dupa mnie boli :(

Gość gość
tacy są mężczyźni ... powinno się ich pozabijać