Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szydło czy Kopacz?

Polecane posty

Gość gość
Szydło to zero, Kopacz lepsza, ale też oszustka, głosuję na SLD

Gość gość
ani jedna ani druga. baby bez honoru z socjalistycznych partii. gdyby mialy honor to by sie nie zgodzily na debate bez przedstawicieli reszty komitetow wyborczych. co to za debata jak rozmawia tylko 2 z 8. chooy

Gość gość
ci co byli za pisem beda za szydlo ci co za po beda za kopacz. Co ta debata zmieni?? nic

Gość gość
ta a czytaliście o tym jak Kukiz chwali pomysł emigrantów w każdej parafii? poczytajcie sobie na pudelku

Gość gość
Ja koncze zaraz lekarski i w*********m stad do austrii. Nawet stazu tu nie bede robic. Tam dostane juz na stazu 3 tys euro na reke. Mam w d***e czy bedzie szydlo kopacz czy alien vs predator

Gość gość
Zdecydowanie lepiej wypadła Beata Szydło!

Gość gość
Media cały czas uprzejmie donosza jak niektórzy obywatele w czasach PRL-u. Pytam kto nakręcił spiralę nienawiści ,kto podzielił Polskę? Kto krzyczał ,,wyrżniemy watachę..? mnie się to kojarzy z hasłem wyrżniemy Lachów ale nie ma się co dziwić jeżeli zięciunio jest potomkiem banderowców na specjalnych prawach i dostaje obywatelstwo polskie w 24h, podczas gdy zesłańcy ,kresowiacy,sybiracy czekają na jakikolwiek ruch ze strony państwa polskiego przez 5 lat nie dostajac odpowiedzi na swoje pytania.Widocznie dla Pani Premier ważniejsi są uchodźcy którzy nigdy nie dostosuja się do polskich realiów niż Polacy zesłani na wschód,wyklęci przez komunę ,zapomniani przez Wałęsę przemilczani przez PO. Dla kogo jest ta Polska?,Kto rządzi naszym krajem ,gdzie są Polacy? ,,sezon na kaczki rozpoczęty,, kto tu mówi językiem nienawiści? Co PO wniosło dla dobra obywateli państwa polskiego?Gdzie są granice tej obłudy?

Gość gość
22:12 serio? :-( na łeb upadł? 😭

Gość gość
Kopacz zachowała się parę razy w sposób bardzo nietaktowny,nieprofesjonalny żeby nie powiedzieć że wręcz chamski. Ale to tylko oznaka słabości i braku kontroli.

Gość gość
22:12 Czytałam. I sens wypowiedzi jest inny. Kukiz jest przeciwny tworzeniu obozów tylko chrześcijanie i po parafiach. Polecam nie siać zamętu :-D

Gość gość
kopacz zachęciła starych ludzi by głosowali na pis