Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz

Polecane posty

Gość gość

Mam po raz pierwszy w życiu śluz plodnybw takiej ilości ze szok nigdy tyle nie miałam, do tej pory ogólnie miałam problem z płodności i owulacji możecie porodzie się coś zmieniło i jestem teraz bardziej plidna? Co sądzicie?

Gość gość
u mnie większa ilość śluzu zwykle zwiastuje infekcje, na pierwszy rzut idzie invag dopochwowo. Nie zauważyłam żeby coś w tym temacie zmieniło się po porodzie.

Gość gość
Ale niby w tym dniu miała być owulacja

Gość gość
ciesz się ze w ogóle masz śluz płodny. ja u siebie go nie widzę a owulację podobno mam normalnie.

Gość Migea
Jelsi to natrualny śluz to raczej nic z tym nie zrobisz ale jesli śluz jest zmieniony lub zwiększony z powodu zachwiania flory bakteryjnej to pomoże Lactovaginal. Probiotyk stosowany jest w leczeniu upławów, normalizuje ilość śluzu. Przelecz sie nim, kuracja trwa tydzień.

Gość gość
gość 2015.10.27 ciesz się ze w ogóle masz śluz płodny. ja u siebie go nie widzę a owulację podobno mam normalnie. obejrzyj sobie ten filmik i upewnij się ze dobrze go interpretujesz: https://www.youtube.com/watch?v=G23OWzrN0zQ

Gość gość
dzięki za link, filmik jest bardzo pomocny. a czy możesz mi powiedzieć coś więcej o urządzeniu które było na filmiku?