Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasia135

ciaza po seksie bez zobowiazan

Polecane posty

Gość pasia135

Jak sam temat wskazuje zaszlam w ciaze z kolega z ktorym spotykalismy sie tylko na seks bez zobowiazan...On od 3 lat wolny,ja lekko ponad 3...Oboj*****ismy sie kolejnych rozczarowan i poszlismy na uklad ktory nam pasowal...Mielismy ze soba dobry kontakt,ale przez plotki jakie narobila wspolna znajoma X z dnia na dzien zaczal miec chlodniejszy stosunek do mojej osoby i kontakt jest coraz mniejszy...Dzis bylam u ginekologa,okazalo sie ze jestem w 5 tc...Poruszyl kiedys temat ze gdyby wpadl to by zachowal sie tak jak trzeba tzn ochajtal sie zeby dziecko mialo normalna rodzine...Ja odrazu powiedzialam mu swoje zdanie,ze ja przez wpadke napewno bym sie nie chajtala tylko dala sobie czas na lepsze poznanie tej drugiej osoby i ze ciaza nie oznacza odrazu malzenstwa...stwierdzil ze mam dziwne podejscie i wiecej tego tematu nie poruszalismy...z jednej strony wiem ze powinnnam mu powiedziec ze zostanie ojcem,a z drugiej wolalabym zachowac to dla sobie poniewaz boje sie jego reakcji...Pomozcie jak mam mu o tym delikatnie powiedziec i jaka moze byc jego reakcja?? ja do niego nic nie czuje,on do mnie tez raczej nie wiec ze wzgledu na dziecko wiazac sie z nim nie zamierzam,ale chyba wiedziec powienien

Gość fotel
daję wam jakieś 3-7% szans na normalną rodzinę.

Gość pasia135
Boję sie,ze on sie przestraszy i wogole sie nie odezwie i chociaz nie chce z nim byc to uwazam,ze ze wzgledu na dziecko powinnismy w miare dobrych kontaktach zostac...chcialabym zeby w jakis sposob uczestniczyl w zyciu fasolki...Jedno i drugie lubi postawic na swoim,jedno drugiemu nie ustapi i przez to wiem ze bysamy sie nie dogadali...Szkoda zeby malenstwo patrzylo na klutnie bo przez to napewno nie bylo by szczesliwe...ono ma wiedziec ze ma mamusie i tatusia oboje kochamy i ze w kazdej chwili bedzie mialo nasze wsparcie,ale ze my nigdy razem nie bedziemy,a mysle ze jesli od malego bedzie do tego przyzwyczajane to pozniej bedzie mu latwiej..

Gość gość
Seks bez zobowiązań, a teraz chcesz żeby on był zobowiązany do czego? Małżeństwa i wychowania dziecka? Chciałaś bez zobowiązań to masz głupia babo :)

Gość gość
Jak wpadlas brak gumy czy co?