Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku można na prawde legalnie sypiać z facetami?

Polecane posty

Gość gość

Od 15 czy 16 w końcu??? Jak to jest?

Gość gośćNieZaMloda
Watykanskie stare prawo"mowi",ze od 12,a bynajmniej"mowilo"jeszcze z rok temu.Moze juz zmienili,a w Polsce sypiaja juz od 14,13 a powinni od 18 bo tylko koorestfffooo sie szerzy.Dobranoc.

Gość gość
Spytaj sie mamy kiedy zaczela popuszczac.

Gość gość
od 15. ponizej pedofilia

Gość gość
Czy 15 czy 14 czy 16 to i tak glupie....do nauki a nie do kooorestfa bo pozniej lament ze brzuch rosnie a sie dzieckiem jest jeszcze.....a gdzie praca?jakis start itd?pokolenie fakbuka i warsaw shore,jepane pustaki.

Gość gość
Bo ja 2 tygodnie temu skonczyłam 15, ale nie pytam bo mnie "swędzi" jak stwierdzicie i chce sie puszczac, że do nauki mam sie wziąć. To na bok. Bo jedna z moich koleżanek w wieku 15 już sypiała z kolegami, chłopaki się pytali nauczyciela od jakiego wieku można legalnie uprawiać seks, śmieją się z dziewić i prawiczków (a sami nimi są)...

Gość gość
W XX w. mozna bylo ale zapytam prababci czy w XIX w. Tez mozna bylo?

Gość beatka1424
Myślę, że na razie powinnaś sobie odpuścić seks. A jak już naprawdę Ci się chce, to wejdź sobie na http://lalola.pl i zabaw się ze sobą w domowym zaciszu. Raczej w wieku 15 lat dziewictwa się nie traci :/

Gość gość
Ja p*****le beatka, musze to powiedzieć ale umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałam, że nie zamierzam tracić dziewictwa tylko chce wiedzieć od jakiego wieku jest legalnie...

Gość gość
karane są przypadki seksu osoby pełnoletniej z osobą ponizej 15 roku życia. Jeżeli dzieci po 13-14 uprawiają ze sobą seks to nikt z nich do więzienia ani poprawczaka nie pójdzie.