Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszaka

Bardzo brzydki facet nie daje mi spokoju

Polecane posty

Gość Agnieszaka

I chce ze mną się związać.Ja mu powiedziałam delikatnie po miesiącu znajomości że nie jest w moim typie (i on i ja jesteśmy poważnymi ludźmi po 30 więc nie mogłam mu powiedzieć inaczej) jednak on nie daje za wygraną i grozi mi samobójstwem.Dodam że on jest nauczycielem i charakter ma w porządku,jest dobry,mądry i bardzo empatyczny.W dodatku chyba lubi pomagać innym. Dlaczego ten facet nie może się pogodzić z tym że nie możemy być razem ?

Gość gość
życie mnie nauczyło że delikatnie można powiedzieć raz,potem trzeba to zrobić całkowicie niedelikatnie,i zaaanim jakiś czub zacznie szantażować samobójstwami,gonić szybko daleko od siebie

Gość gość
Dla innej może być atrakcyjny, nie rozumiem jego zachowania ja dałbym spokój bo nie chciałbym kobiety która mnie nie akceptuje

haha też jestem za tym, żeby mu dosadnie powiedzieć co myślisz. Daj mu prezent na 1 listopada, będzie taka delikatna aluzja, że nie dasz się szantażować. Zaprojektuj mu koszulkę z napisem : "Nic z tego nie będzie, ciągle jesteś w błędzie!" . To niewiele kosztuje, a uchroni Cię przed niechcianą rozmową i niechcianym wielbicielem. Taką koszulkę możesz zamówić np na http://ideashirt.pl/ .

Gość Agnieszaka
Kurde niepotrzebnie mu dałam mój numer bo cały czas wysyła mi wiadomosci. Jakby miał honor to by raczej odpuscił no nie?

Gość gość
Agnieszaka - ja też nie jestem atrakcyjny dla wielu kobiet ale dla innych owszem. Nie rozumiem tego dla mnie jak kobieta nie odpisuje to rezygnowałem. Jak widziałem że ma mnie gdzieś odchodziłem. Nigdy się nie będę poniżał i na siłę kogoś zmuszał...

Gość gość
"Ja mu powiedziałam delikatnie po miesiącu znajomości" - miesiąc go zwodziłaś? po co?

Gość gość
dodam że to że grozi samobójstwem to przesada :( jak można tak ludzi szantażować? nie chodzi o to czy brzydki czy atrakcyjny ale jak można coś takiego powiedzieć drugiej osobie???????, charakter ma w porządku? niby gdzie kobieto czy Ty nie widzisz że z nim coś nie tak? dla mnie to on potrzebuje pomocy ale psychologa...