Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za szybko poszliśmy ze sobą do łóżka, to był błąd. Jak to naprawić?

Polecane posty

Gość gość
O matko przynajmniej sie wyszlal za mlodu. Sam stwierdzil ze kazdy facet powinien sie tak wyszalec bo pozniej bedzie tego zalowal ze tylko z jedna kobieta byl. Wiele takich mazlenstw wsrod znjomych sie rozpadlo wlasnie z powodu tego ze byli dla siebie pierwszymi. A to ze sie wyszlal to przez to tez nabral odopwiedniego doswiadczenia i jest po prostu dobry w te kolcki.

Gość gość
No mogl wrocic do swojej bylej z ktora byl 2 lata. Ale jednak tego nie zrobil.

Gość gość
jest tak samo latwy jak ty

Gość gość
Proszę doradźcie mi jak mam teraz postapic? Chciałabym zwolnic tempo i nie chce zaczynać związku od seksu

Gość gość
moze miala wymagania? a widac ze facet lubi nie wysilac sie. rzeczywiscie osiagniecie- puszczal sie wczesnuej i wybral ciebie wsrod innych latwych ;)

Gość gość
Związek buduje się nie na szybkim seksie

Gość gość
To nie ma znaczenia kiedy się komu wlazło do łóżka.Moi rodzice wylądowali w łóżku zaraz po tym jak się poznali,na jakiejś imprezie studenckiej w górach.Są małżeństwem z 30letnim stażem.Wiem,bo usłyszeliśmy z bratem niechcący jak rozmawiali kiedyś po kilku drinkach.Pobrali się,bo chcieli,a ja się urodziłam 3 lata po ślubie,ciąży nie było.Brat jest młodszy niż ja:-)

Gość gość
A moim zdaniem ma to znaczenie, najlepiej najpierw zbudować więź emocjonalną a nie zaczynać od d**y strony. Wtedy nie martwisz się czy on zadzwoni czy nie zadzwoni, co on sobie teraz o mnie myśli. Wtedy wszystko dzieje się naturalnie no i przede wszystkim nie ma skrępowania po seksie który jest gdy zrobimy to szybko.

Gość gość
Ja znam takich co poszli na pierwszej i są razem :-P

Gość gość
Ja tez takich znam ale jednak moim zdaniem z seksem warto poczekać trochę dłużej niż miesiąc.

ale warto poczekać z własnych przekonań,a nie dlatego,że jest to gwarant trwania znajomości,bo tak nie jest .... i pozniej powstają tematy - ojejku,przez trzy miesiący o mnie zabiegał,a po seksie zniknął bez słowa :P

Gość gość
Nie spotkałam się z sytuacją żeby facet zabiegał pół roku o dziewczynę jeśli interesował go tylko seks. Bez przesady, nie znam ani jednego przypadku porzucenia po takim wyczekanym seksie. Natomiast znam wiele przypadków porzuceń po zbyt szybkim seksie🖐️

Gość gość
ja za to znam. starszy facet, po 40, ona miała 25. czekał na nią ponad rok, kupował kwiaty, drogie torebki, portfele, buty, cuda na kiju, kolacje, spacery, rozmowy godzinami. ona mówiła, że nie chce, ale po roku wreszcie się stało i co? na drugi dzień zero kontaktu, dziewczyna dostała po tygodniu kwiatki z karteczką "miło mi było cię poznać". naprawdę, niektórzy faceci lubią taką grę, dla nich liczy się droga do zdobycia, po fakcie idą sobie w chuuuuu

Gość gość
To akurat sa bardzo rzadkie przypadki, natomiast nagminnie zdarza się ze facet zapada się pod ziemię po tym jak dostał zbyt szybko seks.

Gość gość
Myślę, że nie tylko mężczyzni tak robią gdy seks okaże się kiepski.

Gość gość
Ale brednie!!! Co my zyjemy w sredniowieczu??? Jak my mamy dawac? A pan i wladca laskawie bierze? To nie ta bajka i nie ten swiat. Mozecie sobie pieprzyc ze sie nie powinno bla bla bla a nam sie tak samo chce i mamy takie sam poped seksualny tak zwana chcice. I nie bede robila zadnych dyrdymalow i zachowywala sie nienaturalnie. A ty autorko jestes zdrowo walnieta. Poszla do lozka i wyje z tego powodu glupia baba. Ciesz sie zwiazkiem, seksem i nie biadol. Ja poszlam z moim na chyba 2 czy 3 spotkaniu ahhh jaka ja puszczalska! Jestesmy 11 lat razem, nigdy nie zwrocilam uwagi na innego a maz traktuje mnie z ogromnym szacunkiem. Jak macie byc razem w szczesliwym zwiazku to ani soontaniczny seks od razu bo poznaniu ani taki po slawnych 3 mcach abstynencji tego nie zmieni. Amen