Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brat za ścianą

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj w nocy słyszałam jak w pokoju obok brat kochał się ze swoją dziewczyna. Byłam tak nakręcona, ze 2 razy musiałam sobie dogodzić. Nie miałam już faceta od 3 miesięcy. Chyba musiałam tez być bardzo glośna bo po chwili przyszła dziewczyna brata z głupim pytaniem: co Ci się dzieje?

Gość gość
Moge zastapic ci faceta:-)

Gość gość
Aj, ty głupiutka, trzeba było dołączyć.

Gość gość
z bratem bym się nie kochała a jego dziewczyna chyba nie jest bi

Gość gość
jestem trochę bi ale bez większego doswiadczenia

Gość gość
To najlepiej z facetem się umów :-)

Gość gość
Umów się z jakimś tylko po to. Ja jakbym nie była dziewicą, a nie miała faceta znalazłabym se takiego na spotkania bez zobowiązań lub nawet i sponsora znalazła.

Gość gość
sponsorowanie nie wchodzi w rachubę. Tak ad hoc dla samego ******** nie potrafię. Wolę od czasu do czasu soft sex z kolezanką

Gość gość
Z koleżanką to nie to samo co z kolegą :-)

Gość gość
oczywiście ze to nie to samo ale tez przyjemne

Gość gość
A co ci przeszkadza z bratem i jego dziewczyną.Może oni tylko czekali na twój krok i dlatego tak głośno zachowywali się? Soft seks z koleżanką fajna rzecz, ale to samo mogłabyś robić z nimi.Mogła być niezła zabawa.Następnym razem nie miej obiekcji i dołącz.Miałam podobnie ze starszym bratem i jego laską i nikt nie żałuje.Tzn.powtarzamy to czasami.

Gość gość
Przyjdz tutaj do mnie zalatwimy potrzeby od zaraz juz :-)

Gość gość
nie biegam za każdą okazją. nic z Twojej propozycji nie będzie. Na razie wolę sama.

Gość gość
To o co te żale? Jak sobie dogadzali to ciebie zazdrość zżerała? O to?

Gość gość
nie zżerała mnie zazdrośc tylko się podnieciłam. to chyba normalne i naturalne

Gość gość
Normalnym i naturalnym by było , żebyś nie podniecała się w samotności, tylko do nich dołączyła i podzieliła się z nimi swoim podnieceniem i potrzebą seksu. 3 miesiące bez seksu dla młodej kobiety jest wręcz niezdrowe. A zakazany owoc dostarcza mega przeżyć i doznań. Taki trójkąt to jak terapia z niepotrzebnego zażenowania i wstydu.

Gość gość
nie jadam zakazanych owoców a trójkąt z bratem to już przesada

Gość gość
znów te kazirodcze fantazyjki dla naiwnych 💤

Gość siostrzyczka100321
Historia rodem z http://xstory.pl... jakoś mi się nie chce wierzyć. No ale trzeba przyznać, że chciałabym też przeżyć podobną historię. I najlepiej dołączyć do braciszka i jego dziewczyny :)

Gość gość
komentarze są w większości prymitywne. to, ze się podnieciłam słysząc ich zza sciany nie musi oznaczać,że miałam zamiar do nich dołączyć.Takich myśli nie mam w glowie a samo podniecenie było bardzo miłe i stąd dalsza kontynuacja solo.

Gość gość
w podobnej sytuacji, tzn bez faceta kilka miesięcy była moja bardzo seksowna i temperamentna starsza siostra. Zatrzymała się u nas na parę dni w służbowym wyjeździe. Zawsze rozmawiamy dość swobodnie - we trójkę - również z moim mężem czuje się swobodnie. Zażartowałam, że mogę jej na noc zostawić parę gadżetów erotycznych. Strzeliła - byliśmy po drinku - że ma nawet ze sobą ulubiony wibrator, ale jak ktoś go używa to zupełnie nie to samo. Walnęliśmy po potężnym drinku i miało być tak, że przelecimy ją wibratorem, my w ciuszkach. A potem wyszło inaczej - najpierw ja się rozebrałam, ot tak dla towarzystwa. W końcu klęknęłam na niej okrakiem, swoją wilgotnością zasłoniając jej usta i twarz, żeby mogła udawać że nie widzi że to nie dildo ją wypełnia. Za nic byśmy takiego czegoś nie zaplanowali, ale cóż spontan, krok po kroczku i wszelkie granice pękły.

Gość gość
efektem tego co opisałam są tylko propozycje dołączenia się i trójkąt. Czy sądzicie, że jak dziewczyna się podnieci to zaraz musi mieć szybki seks ? Nasze fantazje niekoniecznie muszą się realizować w wyuzdanym seksie. Tak myślą chyba tylko faceci. Autorka-Iza

Gość gość
Taki trojkacik by był wspaniały. Zapewne wszyscy by byli nasyceni seksik.

Gość gość
nie wiadomo czy wszyscy. facet zawsze myśli, że tak na pewno bedzie

Gość gość
jestem facetem i jesli to nie prowokacja to rozumiem Cie. nie jestesmy zwierzakami zeby sie z kazdym. a juz z bratem to przesada. ale Ty musialas ladnie poplynac z masturbacja jak az tamta przyszla :P

Gość gość
owszem popłynęłam i nie ma w tym nic dziwnego skoro byłam mocno podniecona. Chyba każdy/a by to zrobił/a

Gość gość
nie nie.. raczej mowie to z zachwytem. musialas pieknie wygladac. ja tez sie lubie masturbowac :) razem jest fajnie

Gość gość
nie siedziałam przed lustrem ale mogę sobie wyobrazić jak wyglądałam. razem owszem tez jest miło