Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carlaaaa

Przypadkowe odkrycie na koncie faceta. Co robić, pomocy!

Polecane posty

Gość carlaaaa

Witam, odkryłam przypadkiem, że mój facet na portalu olx zamieścił ogłoszenia swojej koleżanki z pracy, a mianowicie ogłoszenie o sprzedaży sukienek i butów. Wszystko mu wczoraj powiedziałam, był bardzo zaskoczony. Stwierdził, że to nic złego i że chciał pomóc koleżance. Moim zdaniem ta sprawa śmierdzi, myślę że mają romans. Proszę o porady co zrobiłybyście w mojej sytuacji. Zostawić faceta?

Gość gwoli wyjasnienia
Moze chca rozkrecic razem interes. Ale to powinien cie o tym uprzedzic, uwazam. A moze to cos innego. Ale skad my mamy to wiedziec. Nie jestesmy jasnowidzami przeciez. Przeprowadz rozmowe na spokojnie i moze sie czegos dowiesz.

Gość gość
Po czym to wnioskujesz? Po tym ze zamiescil koleznace ogloszenie o sukienkach?:-) nie powazna jestes? I tylko tyle?

Gość Carlaaaa
O niczym mnie d**ek nie uprzedził i nie chciał za bardzo ze mną o tym rozmawiać.

Gość gość
Zostaw go i na wszelki wypadek zdradź. Przecież to niemożliwe, żeby jakaś flądra nie miała swojego konta na olx lub nie potrafiła sobie sama założyć!

Gość gwoli wyjasnienia
Moze fladra ma konto :D ale zeby osiagnac wieksza publike mozna nadawac z dwoch roznych kont. Interes.

Gość carlaaaa
Gościu z 12:28 "Po czym to wnioskujesz? Po tym ze zamiescil koleznace ogloszenie o sukienkach?usmiech.gif nie powazna jestes? I tylko tyle? " On kilka razy powiedział, że z tą dziewczyną lepiej mu się rozmawia. Zna jej dokładny adres. Przypadek?Wątpię...

Gość wierz intuicji
Moim zdaniem przesadzasz. Ale jeśli już wcześniej miałaś uczucie, że coś nie gra to trzymaj rękę na pulsie. Lepiej wierzyć intuicji niż facetowi.

Gość carlaaaa
Nie przesadzam. Gdyby on nie miał nic do ukrycia, to nie wykręcałby się od rozmowy.

Gość gość
niestety, ale nie masz dowodow polecam ostroznosc :(

Gość gość
wyjedźcie z kraju, zmieńcie tozsamość, spalcie dom, to ta potencjalna kochanka was już nie znajdzie

Gość gwoli wyjasnienia
Moze faktycznie jest cos na rzeczy bo dlaczego nie potrafi o tym z toba rozmawiac. W sumie to zadne przestepstwo jesli faktycznie chcialby jej tylko pomoc. Ale moze kryje sie za tym cos wiecej. To po co jest z toba? Niech odejdzie i ulozy sobie zycie z nia jesli jest ona wciaz obecna w jego zyciu. I razem ruszyli jakis interes. Ewidentnie!

Gość Carlaaaa
Sprawa jest bardzo podejrzana. Nagle założył hasło na komputer... To wszystko daje do myślenia.

Gość gość
carlaaaa dziś litości, gdyby miał coś do ukrycia, nie wystawiałby rzeczy kochanki na swoim koncie, które wie, że mu przegląda dziewczyna i będzie zazdrosna :) pomyśl trochę ... jak się ma coś do ukrycia to się to ukrywa a nie paraduje z tym po portalach, rozpowiada do zazdrosnej kobiety, jak to mu z inną się fajnie gada i że zna się jej adres. Facet, który to chce ukryć, bo ma coś na sumieniu, nie opowiada takich rzeczy - dmucha na zimne :). Normalnie nawet nie wiedziałabyś, że ma jakąś koleżankę w pracy :D jak będziesz tak się zachowywać to Cię zostawi na bank, nie życzę, ale ostrzegam :) ps. myślałam na początku, że to jakieś durne prowo, ale chyba nie .... :D

Gość Carlaaaa
Nie, to nie jest prowokacja. Trudno jeśli mnie zostawi, nie ten to będzie inny.

hmm, dziwne trochę, bo założenie konta na serwisie z ogłoszeniami to maksymalnie kilka minut. nie zgadzam się, że gdyby mieli romans, to ukrywałby koleżankę. X pamiętajcie, że pod latarnią najciemniej :P X ukrywanie jest bez sensu, trzeba mieć jakieś alibi do kontaktów. przecież żony zawsze wiedzą, że ich mąż ma sekretarkę/współpracownicę, a zwykle nie mają pojęcia o romansach mężów.

Gość wierz intuicji
zgadzam się z ŻabAlka dziś Carlaaaa, wcześniej wszystko było ok? Nie miałaś żadnych podejrzeń? Bo jeśli nie, to ja bym czekała na rozwój sytuacji, nie robiła awantur, nie rzucała podejrzeń, nie wypytywała namolnie. Może to serio tylko koleżanka a jeśli facet jest niewinny to od takich jazd naprawdę może zdradzić w myśl zasady "Nie będę odpowiadał za coś czego nie zrobiłem"

Gość gość
Coś chyba jest nie tak, skoro on to ukrył przed Tobą... Tak na zdrowy rozum to ludzie zawsze ukrywają kochanków w ten sposób , że to niby kolega lub kolezanka z którymi razem cos tam robią w pracy albo coś, przeciez nie powie Ci w twarz, że się z nią często kontaktuje bo sie bzykają...

Gość Carlaaaa
"hmm, dziwne trochę, bo założenie konta na serwisie z ogłoszeniami to maksymalnie kilka minut." Też tak uważam. Ponadto nie jest to skomplikowane.

" Może to serio tylko koleżanka a jeśli facet jest niewinny to od takich jazd naprawdę może zdradzić w myśl zasady "Nie będę odpowiadał za coś czego nie zrobiłem" " X współczuję partnerkom facetów, którzy mają takie "zasady" :o to by oznaczało, że on autorki nie kocha, ma ją głęboko i ogólnie ich związek jest do kasacji. X normalny facet, któremu na partnerce zależy wyjaśniłby wszystko w klarowny sposób, bez obrażania i unoszenia się, przeprosiłby ją za stres i ukrywanie spraw dotyczących koleżanki. X bo może to faktycznie tylko ogłoszenie, ale wtedy nie miałby żadnego powodu do zdenerwowania, nieprawdaż?

Gość Carlaaaa
"bo może to faktycznie tylko ogłoszenie, ale wtedy nie miałby żadnego powodu do zdenerwowania, nieprawdaż? "- dokładnie tak. Wkurzył się jak mu powiedziałam, że odkryłam te ogłoszenia. Poza tym nie za bardzo chciał ze mną rozmawiać i jeszcze się śmiał.

w sumie mógł jej po prostu w pracy w wolnej chwili założyć jej własne konto, skoro to ją przerasta ;)

Gość Carlaaaa
ŻabAlka on pracuje na magazynie i na podwórzu, a ta wywłoka w biurze.

Gość gość
Bez obrazy dla autorki oraz jej uczuć, ale dawno się tak nie uśmiałam :D :D :D gość dziś i gość dziś Brawa za cenne porady :D HAHAHAHAHAHHAHHAHA

Gość wierz intuicji
gość dziś Pewnie, najlepiej wyśmiać etc. Ciekawe, że gdy mi intuicja podpowiadała, że facet coś kręci to zawsze wyśmiewał moje podejrzenia, próbował mi wmówić, że jestem histeryczką, panikarą i Bóg wie co jeszcze. Nauczyłam się, że gdy mam podejrzenia to nie mówię o nich, póki nie jestem pewna co i jak. Na facetach nieraz się zawiodłam, na intuicji nigdy. Kobiety wyczuwają takie rzeczy, tzn. niekoniecznie zdradę ale właśnie to, że coś śmierdzi. A co konkretnie to już Carlaaaa musi się sama dowiedzieć.

Gość gość
Tu siedzą same debilki?

Gość gość
A ona jest mężatką? Dziwne,wydaje mi sie że coś jest na rzeczy.Dlaczego dał hasło na komputer?Przejrzyj jego tel.

Gość gość
gość dziś Tu siedzą same debilki? do czego pijesz?

Gość Carlaaaa
Jest mężatką.

Gość gość
No i co że jest mężatką. Jeżeli pracują w jednej firmie ale przy zupełnie czymś innym to jest żal.... ona go chciała poprosić o przysługę i tak się do niego zbliżyć, albo on chciał być maczo i zaproponował że sam to zrobi. Dziwne to jest, ja byłabym mega podejrzliwa. A tymbardziej, że nie potrafi spokojnie wytłumaczyć co jest grane? Zakłada hasło na komputer? Heloł?? Może jeszcze robił u niej w domu zdjęcia tych szmatek pod nieobecność jej męża?