Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos ma do odsprzedania ubrania

Polecane posty

Gość gość

dla6latki na wzrost120 prosze o wpisy wtedy podam numer kontaktowy

Gość gość
zapraszamy na allegro albo na tablicę.

Gość gość
To nie u Ciebie w miejscu zamieszkania sklepów?:-O

Gość gość
Kupilam na tablicy kurtke wisenna za30zl z zepsutym suwakiem pomyslalam ze moze tu ktos mialby rzeczy uzywane ale w dobrym stanie

Gość gość
No wiesz sklepow nie ma do najblizszego miasta mam30km i za bardzo nie mam czasu jezdzic wiec duzo kupuje przez internet tylko ostatnio przyszlo nie to co zamawialam

Gość gość
A jak z kafe przyjdzie nie to co chciałas?

Gość gość
Kupilam na tablicy kurtke wisenna za30zl z zepsutym suwakiem pomyslalam ze moze tu ktos mialby rzeczy uzywane ale w dobrym stanie x a kafeteria daje ci gwarancję super stanu ubrań ???

Gość gość
Moja znajoma mowila ze z kims na tym forum sie dogadala i cala pake fajnych letnich ciuchow dla syna za 100 kupila to pomyslalam i ja sprubuje nikt mi po glowie za to nie da

Gość gość
A co wam przeszkadza moj temat

Gość gość
Ja mam dwie nowe bluzy chlopiece, cieple, ale na 152 :D chyba, ze na zapas wezmiesz :D a tak serio, kiedys tu sprzedalam za 2 stowy caly giga karton letnich rzeczy niemowlecych. Mozna ;)

Gość gość
No wlasnie jest tu duzo mam wiec mysle ze moze byc ktos zainteresowany

Gość gość
Czemu nie popatrzysz na allegro albo w jakimś innym sklepie internetowym. Ja też zamawiam przez internet i nowe kurtki po wyprzedażach kupuję dziecku po 40, 50 zł , u siebie w mieście nie kupuję praktycznie nic dla malucha . Chyba , że ktoś chce mieć pakę ubrań super stan za free , to rozumiem .

Gość gość
Nie chce nic za free no i dobra juz nie bede sie napraszac rusze sie na rynek moze i malej kupie a wam nie bede przeszkadzac

Gość gość
Kot w worku, może być?:-D

Gość gość
autorko bo to jest specyfika tego forum nie chcą żebyś się z kimś dogadała , a już broń boże żeby ktoś nie zaproponował Ci czegokolwiek za darmo bo to prostaczki którym o wszystko żal dupę ściska żyją tym forum opisując bajki jakie to mają cudowne życie a faktycznie dzień za dniem jeszcze gorszy syf no nie mam niestety żadnych takich ubrań :-) ,ale dam Ci rade nie zakładaj tu takich tematów bo pseudobogaczki Cię zjedzą bo nie wierzę że to mogą być normalne kobiety z klasą i kasą wiem coś o tym :-D

Gość gość
Ale ja nie chcialam nic darmo i myslalam ze wlasnie tu mozna sie z kims dogadac ale widze ze to bez sensu

Gość gość
Kurcze sorry , może Cię zle odebrałam . Ale pomyśl , na olx kupiłam kilka razy takiego kota w worku , wydałam kasę dostałam ciuchy z plamami , dziurami , nikt tego nie sprawdza . Na allegro możesz złożyć reklamacje . Skoro chodzisz na bazarek to pewnie nie masz tez tyle kasy żeby kupić . W pepco są fajne rzeczy , ja kupuję na allegro , ludzie sprzedają fajne paki ubrań , na licytacjach za używki możesz kupić bardzo fajne ubrania za grosze . Dla mnie lepiej kupić w małej paczce fajne ubranka lub na sztuki niż wziąć kota w worku , dać za to kase i wywalić na śmieci . Poszukaj sklepów internetowych które mają wysyłkę za darmo . Ja wchodzę też często na domodi , ostatnio nowe spodenki z cool club kupiłam za , 10 ,20 , 25 zł , czasem 2 pack sie trafił . Sorry , może zle Cię zrozumiałam . Ostatnio dałam komuś rzeczy po synku osobie "niby potrzebującej " -wyłudzaczce , potem nawet dzeń dobry nie powiedziała i mi dupę obrobiła .

Gość gość
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamom usmiech.gif Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet ciężarnych. Wszystkie mamy, które są w pierwszej ciąży, w 2 lub 3 trymestrze, które nie przebywają na zwolnieniu lekarskim a dalej są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/10_Tg8fS5zHs5Xu6Hy2FdwSVsn_CtgGs-ooUF4tiyAsY/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*