Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aEwelka

Czy przez czesta masturbacje mozna sobie wypoaczyc poped seksualny?

Polecane posty

Gość aEwelka

Mam 19 lat i masturbuje sie regularnie od 12 roku zycia. Poczatkowo nie mialam zadnych fantazji. Wystarczylo samo dotykanie sie by doprowadzic cialo do orgazmu. Potem gdy podroslam i zaczelam sie interesowac chlopcami to wmyslach robilam to z nimi, z nauczycielami, chyba z kazdym przystojniejszym mezczyzna jakiego widzialam. Z czasem do wyobrazen zaczely dochodzic dziwne fantazje w stylu ze jestem gwalcona, niekiedy zbiorowo gwalcona, lubilam wymyslac rozne konfiguracje w orgiach, pojawily sie takze dziewczyny i pierwsze stosunki les w myslach. Nie uywazalam sie wtedy za lesbijke ale teraz po wyczerpaniu pomyslow z mezczyznami robie to w myslach chyba juz tylko z kolezankami. Szczegolnie upodobalam sobie najblizsza kolezanke. Ona oczywiscie nie domysla sie, ze ja wyobrazam sobie nas obie nagie w milosnych objeciach. Jednak niepokoja mnie te wyobrazenia bo chyba nieswiadomie wypaczylam sobie poped. Czy moze mnie ktos utwierdzic w tym przekonaniu czy moze przesadzam bo w koncu to tylko mysli? Zapomnialam jeszcze dodac ze jak przymierzalam koszulke to ona byla ze mna w przymierzalni by ocenic czy ladna ale okazala sie koszulka za ciasna i ja zamiast od razu z niej zrezygnowac to zdjelam biustonosz (przy niej!) i jeszcze raz przymierzylam choc doskonale wiedzialam ze jej nie kupie. Podniecilka mnie ta sytuacja choc oczywiste staralam sie zachowywac naturalnie jak gdyby nigdy nic. Co o tym sadzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować