Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżba z obrączki, robiłyście? Mętlik w głowie....

Polecane posty

Gość gość

Ja właśnie zrobiłam...podobno wielu osobom się sprawdza.... Wszystko byłoby idealnie, ale trochę się przeraziłam.... Wiek ślubu podała idealnie....ale jak zapytałam o imię tego jedynego to wyszedł inny niż mój mąż...swoją drogą wyszło imię i nazwisko faceta, którego znam....(powiedzmy, że będzie to "MG") Z obecnym mężem jestem od 8 lat...ślub wzięliśmy w tym roku.... Przed ślubem w czasie bycia ze sobą mieliśmy kilku miesięczną przerwę....ja w tym czasie byłam właśnie z MG, ktorego wystukała obrączka.. później się popsulo, bo chodź pasowaliśmy do siebie fizycznie idealne, takiego przyciagania do drugiej osoby nigdy nie czuliśmy, to on miał jeszcze też do poukładania w glowie ze swoją byłą.... dlatego przestaliśmy się spotykać, a ja po pewnym czasie wróciłam do mojego obecnego faceta... Po dwóch latach od tego czasu wzięliśmy ślub... MG również miał wziąć, jednak rozmyslil sie krotko przed....MG siedzi mi w glowie juz od 7 lat...Przerażam samą siebie, bo co raz bardziej mam wrażenie, że wyszłam za obecnego tylko dlatego, bo chce czuć, że ktoś mnie kocha, że jestem potrzebna....z MG była ciągle niepewność...dlatego że on sam w końcu nie wiedział czego chce...Maz mnie kocha i wiem, że zrobi dla mnie wszystko.... A ja jestem trochę rozdarta w środku :( Przez dwa lata wyrzuciłam MG ze swojej głowy...ale to i tak ciągle wraca...a już w ogóle teraz... jak on odwołal swój slub.... Sama nie wiem czego chce od życia...Nawet nie chcę dzieci... a mam już 26 lat...a co raz bardziej myslę, czy to nie wina niewłasciwego faceta? Bo chyba kobieta powinna chciec dazyc do macierzynstwa?

Gość gość
aleś głupia :O skończyłaś jakąś szkołę oprócz gimnazjum?

Gość gość
A jak robi się ta wrozbe?

Gość gość
Jak można być tak głupim

Gość gość
czy ktoś potrafi normalnie podejsc do tematu ?

Gość gość
Stawianie kart Tarota? To nie dla mnie! Tak myślałam, ale jednak ogromna chęć ratowania rozpadającego się związku skłoniła mnie do zadzwonienia do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl). Znam teraz przyczynę swoich problemów miłosnych i wiem, jak je rozwiązać. Dziękuję Ci wróżko!