Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wPISujcie co teraz robicie w POlszy

Polecane posty

Gość gość

Bo ja se siedze w USA na Manhatanie i pije drinka przez słomke. A wy co robicie w POlszy?

Gość gość
myślimy, jak sprawić, byś przez tę słomkę wciągnął porzeczkę, by ci się zapchała, przez co zmuszony ją wypchać w drugą stronę dmuchną silnie, by część drinka wylała się na twoje nowe dżinsy, po czym wkurzony zdarzeniem, odstawił koktajl na biurko, czyszcząc dżinsy strącił szklankę z drinkiem na laptop, by w nim przepaliło rezystory, wytrąciło z równowagi, i zmusiło do wyjścia po nowy, schodząc po schodach potknął byś się zwichnął nogę, gwizdną na taksówkę, która podjeżdżając przejechała ci stopę, abyś utknął w korku, w nerwach wysiadając na czerwonym, wpadłbyś pod ryczący wóz strażacki, będąc w szpitalu, przez pomyłkę pielęgniarka podała ci truciznę, by u Boga przed bramą Piotrową dostałbyś pytanie, "i PO co ci to wszystko?", i co byś wtedy PISnął? :)

Gość gość
PISnąłbym ci do ucha że w POlszy jest niezła zawier***** POlitycy chcą by wracać ale do czego, szef wyPISał mi pensję 15000dolców i kazał odPOczywać przez miesiąc aby być w pełni sił na następny miesiąc pracy. I tak to można sobie żyć. Tu nie ma durnych PISmaków jak Fakt, Superexpress, POżywka dla miernoty czyli dla was, POlaków z POlszy. My tu żyjemy za dolary, nikt się nie martwi o byt. Ogólnie dobrze jest.

Gość gość
haha, dobre, a jak tam hodowla republikanów oplaca się? lepsza niż uprawa demokratow? :D

Gość gość
ja po skrzyneczce Noteckiego to "Pana Tadeusza" bym napisał :D