Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu,objawy, Ratunku!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Okres spoznia Mi się 4 dzień... Od tych 4 dni mam lekkie bóle brzucha jak na okres, tyle że nie cały czas ale trwają one po kilka sekund zaraz jest spokój i znowu. Nie są to silne bóle ale odczuwalne podobne do bólu, który towarzyszy przy miesiaczce. Piersi też mam obolałe, temperatura ponad 37. Sex uprawiam regularnie ponieważ chcę być w ciąży. Testu nie robiłam bo nie chce się zawieść jedna kreska... Proszę o jakieś porady z waszej strony i czy to może być ciąża??

Gość Pampuszka
Ja mialam niemal identyczne objawy, tyle że dodatkowo byłam jeszcze senna i to mnie skłoniło do zrobienia testu. Dziś mój syn ma półtora miesiąca :-) zrób test i daj znać, życzę powodzenia!

Gość gość
jakich porad oczekujesz... nie osmieszaj sie prosze.

Gość gość
Objawy jaknajbardziej na miesiączkę.

Gość gość
Chciałam się dowiedzieć czy mogą to też być objawy ciąży, nie trzeba od razu naskakiwac :-) czytałam dużo na ten temat i większość kobiet miało podobne objawy, niby bóle na okres, okresu brak a jednak ciąża. Test zrobię jutro, dam znać! Dziękuję :-)

Gość gość
Objawy są bardzo podobne do ciąży ale też niczym nie różnią się od tych przedmiesiączkowych.

Gość gość
Rozumiem, dziękuję za odpowiedzi. Mam nadzieję że jutro zobaczę dwie kreski.