Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Europejska Uczelnia Informatyczno Ekonomiczna Wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej! Chciałabym zasięgnąć trochę opinii o Europejskiej Uczelni Informatyczno-Ekonomiczna Warszawie. Znajomi bardzo mi polecaj EUIE , ale wolałabym poczytać coś więcej. Tutaj http://study4u.eu/uczelnia/396-europejska-uczelnia-informatyczno-ekonomiczna jest bardzo dużo informacji na temat tej uczelni, lecz niestety zero opinii :( Może ktoś, coś?

Gość gość
Jestem absolwentem informatyki, uczelnia kładzie spory nacisk na programowanie, algorytmy itd. szczególnie w ujęciu praktycznym i życiowym w stosunku do rynku pracy. Ogólnie jestem zadowolony już na drugim roku studiów miałem taką wiedzę, znalazłem pracę jako programista :) Wykładowcy są z renomowanych innych uczelni. Oczywiście jak wszędzie, to ile skorzystamy zależy od nas, jeśli ktoś jest na tyle nie mądry, żeby najpierw płacić za studia a później kupować jeszcze projekty na zaliczenie lub użyje innych sztuczek :) to będzie gadał, że nie musiał się uczyć, jeśli dobrnie do końca. Później jednak nawet jeśli napisze prace inż. i się obroni (bo zdarzyli się tacy co nie potrafili teoretycznie własnej pracy obronić) to i tak rozmowa o pracę zweryfikuje jego umiejętności. Podsumowując, przez 4 lata zdobyłem sporą wiedzę z zakresu programowania, ale też sieci i baz danych, dzięki czemu mam teraz świetną pracę. Jako wadę uczelni wymieniłbym to, że nie mają siedziby z prawdziwego zdarzenia, ale jak sądzę to dlatego, że czesne jest niemal o połowę mniejsze niż na innych uczelniach.

Gość gość
Ja jestem w miarę zadowolony, fakt że siedziba wygląda ubogo ale prowadzą tylko zaocznie więc co dzień się tam nie bywa, materiałów i wskazówek gdzie ich szukać dają całe mnóstwo, nic tylko czytać. Malkontentów nie brakuje wiec zawsze ktoś będzie jątrzył, że kiepsko.

Gość gość
uczelnia bardzo droga więc większość studentek jak i studentów ma sponsora. by opłacić studia

Gość Grzesiukkarola2341
Polecam http://www.coleuropenatolin.eu/pl , uczelnia na dobrym poziomie, pracodawcy szanują tą szkołę. Po ukończeniu jej w danym kierunku na pewno będziesz miał dużą wiedzę.

Gość gość1997
Czy wiadomo a tej uczelni jak bym chciala ja jedna nauczanie on line czy bylo by to mozliwe? Na kierunku administracja. Semestr 3