Aureola_Aureola 0 Napisano Październik 20, 2015 Witam wszystkie kobietki, które chcą sie pozbyć brzucha oraz wyszczuplić uda, wiadomo że lepiej w większym gronie niż samemu, większa mobilizacja jest przede wszystkim :) ja mam zamiar zrzucić koło 6-8kg, pozbyć sie przede wszystkim brzucha i wyszczuplić choć trochę uda. Możecie tu wrzucać swój jadłospis na każdy dzień oraz ćwiczenia jakie wykonujecie na te części ciała. Zapraszam wszystkie zainteresowane! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosska 0 Napisano Październik 26, 2015 Ja mogę Ci polecić żebyś jadła dużo warzyw, przede wszystkim zielonych. Co najmniej kilka liści sałaty dziennie i do tego jakiś ogórek. Tak naprawdę chodzi o to, żeby organizm spalał tłuszcz, a nie go magazynował. To czy organizm spala komórki tłuszczowe czy je magazynuje zależy od prawidłowego poziomu hormonów w ciele. Niestety 97 % osób ma zaburzony poziom hormonów i zamiast chudnąć tyje, nawet jak stara się zdrowo odżywiać. Też tak miałam. Dopiero jak pozbędziesz się hormonów odpowiedzialnych za magazynowanie komórek tłuszczowych i zaczniesz wytwarzać hormony odpowiedzialne za spalanie tłuszczu to kilogramy zaczną znikać. To wszystko się robi przez odpowiednią dietę i właśnie w niej podstawą są zielone warzywa, dlatego jedź ich dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 wbrew pozorom ćwicząc brzuch nie chudniesz z brzucha, najlepiej chudnie się przez bieganie, najwięcej spalasz. Ja zaczynam już jesienne biegi, kupiłam sobie ciepłą bluze termoaktywną z New Balance i mogę biegać spokojnie jeszcze na początku zimy. Tego typu bluzy są o tyle dobre, że odprowadzają pot na zewnątrz, przez co nigdy nie będzie mokra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 Z brzucha jest natrudniej schudnąć. Dieta i ćwiczenia w moim przypadku niewiele się zdały mimo, że jestem całkiem szczupła. Na szczęście przyjaciółka mamy powiedziała mi o bezbolesnych zabiegach liposukcji ultradźwiekowej. Poszukałam salonów i opini o takich zabiegach w mojej okolicy i zdecydowałam się na www.beautypremium.pl w Poznaniu. Jestem po 4 wizytach, czuję się i wyglądam świetnie. Jeszcze 2 wizyty przede mną, a ostatnia nawet będzie za darmo. Już mi ubyło 7 cm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 I jak ci idzie? Co cwiczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość difin Napisano Listopad 8, 2015 U mnie świetnie na brzuch i uda sprawdziła się kriolipoliza. Kilka centymetrów tu i ówdzie mniej :) Zabiegi robiłam w klinice Vici w Krakowie, dzięki 50% rabatom z ich strony internetowej udało mi się trochę zaoszczędzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach