Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zimno mi w nogi, co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Rano, kiedy chodzę do pracy, zimno mi w łydki i uda. Nie, że latam z gołymi nogami, zakładam spodnie, a pomimo tego jest mi zimno w nogi. Co mam zrobić ?

Gość gość
Noś trzy pary grubych rajstop pod spodnie.

Gość gość
Noś legginsy pod spodnie.

Gość gość
Elektryczne kalesony :)

Gość gość
nogi wysoko trzymaj , na poziomie miednicy - będzie lepsze krążenie ale to tylko doraźnie - musisz zacząć się ruszać żeby na stałe rozwizać problem .

Gość gość
Ja uszyłam sobie legginsy z cienką warstwą gąbki i jest mi naprawdę cieplutko. Ale zakładam je tylko gdy jest minus dwadzieścia.

Gość gość
tak to problem z krazeniem.

Najważniejsze jest, abyś odpowiednio ogrzała stopy poza domem i w domu. Buty powinny mieć grubszą podeszwę miało grubą podeszwę, żeby nie przepuszczały zimna ani wilgoci. W domu podstawową kwestią jest noszenie kapci i skarpetek, najlepiej wełnianych. Do chodzenia po domu możesz kupić także ocieplacze na stopy, które pośrednio robią hydromasaż stóp i poprawiają krążenie, ale także termofory i owijać stopy i nogi kocami.

Gość gość
kup sobie getry termoaktywne

Gość kaskaL
Sposobów wiele. Rajstopy, getry, maście rozgrzewające. Ale chyba porządne spodnie najważniejsze. Mój facet też tak ciągle narzekał i chcę mu kupić tutaj http://meskie-spodnie.pl/ Przede wszystkim szyją spodnie na miarę. Co w jego wypadku ma ogromne znaczenie bo jest masywny. A u lekarza byłaś? Może też być coś z krążeniem nie tak.

Gość neduuria
Generalnie to wskazuje na problemy z krążeniem od siebie polecam ci suplement diety maxi3vena bardzo dobrze wpływa na krążenie w kończynach dolnych tez miałam taki problem, tez miewałam zimne nogi, ale dzięki maxi3vena wszystko minęło :)

Gość likano
A co powiecie o http://maxi3vena.pl/ myślicie, że takie suplementy diety są naprawdę pomocne? Ostatnio mi tak dolega problem zimnych nóg, ze naprawdę nie mam już pojęcia jak to wyleczyc :/

Gość gość
Utnij nogi , nie bedze ci w nie zimno

Gość Marta

Ja już trochę biorę maxi 3vene i mi bardzo pomogła, tez miałam coś z przepływem krwi i było mi zimno a dwa, ze nogi robiły się ciezkie bo jednak praca taka a nie inna przy biurku czasem po kilkanaście godzin wiec są tego skutki