Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blada kreska

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny zrobilam dzis test i jest druga blada kreska. Czy to 100% ciazy czy moze to byc np pusty pecherzyk czy nie bardzo?

Gość gość
A skąd ktoś na forum miałby to wiedzieć? Pusty pęcherzyk też może być. To tylko gin na usg stwierdzi.

Gość gość
Blada kreska może oznaczać ciąże ale wcale nie musi. Na niektórych testach (np pepino, nordic) przeważnie pojawia się druga bladziutka kreska. Może to być też bardzo wczesna ciąża i beta hcg jest niziutka. Skąd pomysł o pustym pęcherzyku? Dziewczyno nie czytaj tyle internetu bo zwariujesz :))) ciesz się pozytywnym testem:) a najlepiej wybierz sie na bete hcg z krwi i sprawdzaj jej przyrost:)

Gość gość
Najpierw to ty upewnij się że test nie jest ferelny a potem się martw

Gość gość
robiłaś test w dniu @? Jesli tak no to spokojnie, druga kreska oznacza ciążę, jaka to tylko lekarz Ci powie. Ja miałam cień na tescie, w ciązy byłam, ciąża zdrowa. Zatem gratulacje!

Gość gość
pierwszy test miałam tydzień po terminie miesiączki, robiony po południu, kreska byłablada :) , następny rano nadal blada i po kolejnych 4 porankach kreska coraz ciemniejsza :) . A teraz synek ma pół roku :). nie martw się tyko do ginekologa leć