Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bilans zdrowia pół roku szybciej

Polecane posty

Gość gość

Syn przyniósł z zerówki skierowanie na bilans 6 latków, jednak osiągnie ten wiek dopiero za pół roku. Myślałam, że pani w szkole się pomyliła, pytałam ją o to, ale odpowiedziała, że wszystko jest w porządku... Koleżanki w pracy mówiły, że one chodziły zawsze po ukończeniu 6 lat, a nie przed.

Gość gość
Z tego co wiem to szkoła/przedszkole mają obowiązek zrobić dzieciom ten bilans w zerowe a nie odsyłać dzieci do lekarza.

Gość gość
Ja byłam kiedyś chyba 2 tyg przed urodzinami zapytać o zrobienie bilansu i nie było takiej opcji więc te pół roku tym bardziej wydaje się dziwne

Gość gość
Moja siostra miała robaka sytuację i grzecznie wytłumaczyła Pani, że jej dziecko nie ma sześciu lat, a te kilka miesięcy w takim wieku jest znwczace w ocenie poziomu rozwoju.

Gość gość
Zalezy od lekarza czy ci to podbije u mnie znajomej podbil jednak mój lekarz przy córce powiedzial ze taki bilans moze być przeprowadzony tylko 3 miesiące przed urodzinami lub 3 miesiące po inaczej jest niemiarodajny. Akurat jak ja byłam w przychodni przyszła kobieta z synem która sie zagapiła i bilans chciała zrobić pól roku po urodzinach niestety nie dalo rady. Taki typ uparty chyba z tego lekarza:-) .lekarz powiedzial tej kobiecie ze teraz można w zastępstwie zrobić ale juz bilans 7 latka wiem ze zrobiła w szkole również jej to przyjeli