Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy to uczucie zniknie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szczerze opowiem wam o krótkiej historii .. gdybym wiedziała że tak to się skończy poszła bym w druga stronę.. 2 lata temu, poznałam fajnego mężczyznę. Od razu wpadliśmy sobie w oko. On wysoki, wysportowany i przystojny.. pomagał mi w pewnej sprawie, powiedzmy "służbowej". Coraz czestszy kontakt, flirt i patrzenie w oczy.. Zrobiły swoje. Zakochaliśmy się. Tylko..ze to piękne uczucie jest dzisiaj moim utrapieniem. Po niedługim czasie powiedział mi ze ma żonę i rodzinę. Kubeł zimnej wody. . Nie pomógł. Na każde spotkanie leciałam jak na skrzydłach.. Ja tez byłam i jestem zajęta. Musiały wystarczyć nam te krótkie spotkania, setki smsow i patrzenie w oczy.. do niczego więcej nie doszło , bardzo dobrze ze tak się to zakończyło! Tylko.. :( w moim sercu nie. Nie wiem jak mam sobie z tym Niespełnionym uczuciem radzić? Czy któraś z Was ma podobne doświadczenie? Potrzebuje pogadać :(

Gość gość
wysoki to najcześciej nie przystojny !!!garbaty , łysy z postawa 100 latka !:D brzydki z gęby ,niżsi sa zawsze mądrzejsi i przystojiejsi ~!

Gość gość
:) 21.52 chciałabym żeby taki był he

Gość gość
powiedz temu uczuciu a lepiej temu facetowi "znikaj" i zniknie a jak nie to opowiedz o tym wszystkim jego żonie