Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mysz w scianie, jak sie pozbyc?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam taki problem ze nie wiem jakim cudem mysz weszla na pierwszym pietrze miedzy mur i regips i calymi nocami drapie, juz chyba z 3 tygodnie, jak sie jej pozbyc, kiedy zdechnie, czy przezyje na gipsie? Pomocyyy

Gość gość
:-P niepij juz. Jak ci niestaje to napij sie mleka z gipsem:-P

Gość gość
Nie pije alkoholu, nie jestem facetem, mam roczne dziecko i malo snu a ta mysz mi jeszcze dodatkowo to utrudnia

Gość gość
jak mieszkałem w Hollandi to myszy charcowaly na suficie, między regipsem, a stropem w salonie. Trutki nie polecam bo jak tam zdechnie to będzie smród przez dwa miesiące. Kup kilka takich plastikowych łapek, sa tanie. Ta mysz w nocy na 100% wychodzi i szuka jedzonka :D I wątpię ze jest tylko jedna.

Gość gość
jak tak mowisz . To nie mysz juz dawno by zdechla ,gipsu niezje bo do pol godziny by padla a nawet szybciej .To duch popszed,iego wlasciciela daje ci znac ze ,iejestescie tam same:-(

Gość gość
Ona chyba wlasnie nie wie jak wyjsc i dlatego tak drapie. Poza tym,nie ma,jak bo siedzi za regipsem a regipsy sa od podlogi do sufitu i,nie ma w nich dziur

Gość gość
Jak dlugo mysz przezyje bez jedzenia?

Gość gość
no jak nie ma dziur ? Przecież jakoś musiała tam wleźć. Nie bój się, mysz z takim regipsem spokojnie by sobie poradziła zębami. Ona tam siedzi bo tam jest ciepło i sobie skrobie. Na bank gdzieś jest dziura w podłodze, lub suficie, może po drugiej stronie ściany... Przecież się tam nie teleportowała :D

Gość gość
mysz jest cwana i przeżyje dłuuuugo. Kot by miała zabawę gdybyś go miała, Kot słyszy każde skrobnięcie myszy i wtedy się czai i poluje :D

Gość gość
Musiala sie dostac od zewnetrznej strony domu, a kot co,mialby sie rzucac na,sciane, ona nie wie jak ma wyjsc jakby wyszla to by tam,nie,wrocila,bo,,przy rocznym,dziecku zawsze sie cos do jedzenia na podlodze znajdzie

Gość gość
Myslicie ze te odstraszacze na,prad,sa,skuteczne? Wykurzyloby to,ja? Ja nawet nie chce zeby zdechla,niech sobie,zyje ale,wk*****a mnie,to drapanie

Gość gość
3 tygodnie bez wody i zre gips:-P ona,od wysychania i kurczenia sie skrobie:-Pza uchem :-)

Gość gość
Mam ten sam problem. Tylko juz dużo dłużej. Przez jakiś czas był spokój i teraz znowu wróciły te okropne drapanie w ścianę. Jak można to wytepic?

Gość gość
Tez mam ten problem. Powraca na kazda jesien. Nieraz juz przegryzla karton gips i latala po kuchni

Gość Aron
Dnia 11.09.2018 o 10:13, Gość gość napisał:

Tez mam ten problem. Powraca na kazda jesien. Nieraz juz przegryzla karton gips i latala po kuchni

Nie chciałabym, żeby mi w sypialni biegała. Ludzie, czy naprawdę nie ma jakieś mądrej rady?

Gość Ryba

Jedyną skuteczna rada to porozstawiać łapki we wszystkich pokojach. Jak masz dzieci to rozstawiaj łapki na noc aby dzieciom nie stała się krzywda. Gryzonie żerują o zmroku i nocą. Jeśli to mysz to na pewno wyjdzie na pokoje by żerować. Łapki powinny być umieszczone wzdłuż ścian. Bo tą droga poruszają się gryzonie. Zawsze chodzą przy ścianach. Też miałem myszy pomiędzy k-g a nawet pomiędzy sufitem. Łapki załatwiły sprawę w kilka dni.