Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ten sposób mozna zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Na początku , chce napjsać abyście nie wyzywały mnie od najgorszych czy coś oraz wypisywały , że to powinnam wiedzieć. Mam 17 lat i miedzy mną a moim chłopakiem zaczyna się dziać to "coś". I mam takie idiotyczne pytanie. Czy jeżeli chłopak ocieral sie penisem , ale mial bielizne o moje krocze ( ja tez mialam) to czy będą jakieś konsekwencje tego? Mówiąc jakie , mam na myśli ciąża. Zaznaczę , że mam dni płodne ( dopiero dziś ogarnęłam jak sie to robi). Z góry dzięki za pomoc :)

Gość gość
Dziewczynko, kladz sie do spania i do szkoly jutro, a nie o penisach i ciazach gadaj.

Gość Vega11
Wszystko zależy od tego czy bielizna stała się wilgotna , wtedy niestety jest takie prawdopodobieństwo.Plemniki są bardzo małe i mogą swobodnie przeniknąć przez włókna bielizny i mają taki zmysł,że nie dążą w kierunku np. nosa tylko tam gdzie trzeba a w twoim przypadku tam gdzie nie trzeba. Kochana , tak przy okazji to kalendarzyk nie zdaje egzaminu,to tylko teoria.Ja moich 2 synów poczęłam w okresie 2 dni przed miesiączką lub 2 dni po.W szpitalu nie było żadnej kobiety,która planowała ciążę,każda korzystała z kalendarzyka,niektóre uprawiały seks tylko w czasie okresu. Kalendarzyk sobie a życie sobie .Ja rodziłam dzieci dawno temu,dziś jest wiele skutecznych metod zapobiegania ciąży i radzę ci pójść do lekarza. Ja polecam wkładkę domaciczną,bo jest najwygodniejsza i służy nawet do 5 lat .Wiem,że są teraz wkładki dla kobiet,które jeszcze nie rodziły.Gdy będziesz wcześniej chciała zajść w ciążę to po prostu lekarz wkładkę usunie. Mam nadzieję,że jednak nie jesteś w ciąży i wszystko dobrze się skończy,ale żeby uniknąć stresu to zabezpiecz się,warto.

Gość Vega11
O,już się jakaś mądra znalazła tylko zapomniała jak to z nią było. Autorko postu,nadaj sobie jakiś NIK , choćby abc , bo inaczej trudno się pisze. Nie przejmuj się krytycznymi postami, seks w twoim wieku był ,jest i będzie tylko kiedyś żadna się do tego nie przyznała , chyba że była w ciąży i już wyszło szydło z worka . Żadne zakazy i nakazy nic nie dają , hormony są silniejsze i jeszcze ci powiem ,że już nigdy więcej seks nie będzie tak smakował jak w szczenięcych latach . Dziś nawet rozsądni rodzice nie zakazują swoim córkom seksu tylko idą z nimi do ginekologa po antykoncepcję .Zabezpiecz się a będziesz wspominać ten okres do końca życia no i może nawet mnie ,taką nieznajomą ,która dobrze ci doradziła.

Gość gość
Niech ci babcia poradzi opowiadając bajkę na dobranoc.

Gość Vega11
Chciałaś porady,założyłaś topik i nawet nie raczysz odpowiedzieć.