Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to uczucie, gdy się starałaś a dochodzą do ciebie chamskie komentarze o weselu

Polecane posty

Gość gość

a kto psioczy? rodzina męża. jakoś innym się podobało a przynajmniej mieli na tyle kultury by nie chlapać mi osobiście co im sie nie podoba. Moim zdaniem to szczyt egoizmu i brak kultury. Nie wyobrażam sobie, nawet będąc na weselu które mi by się mega nie spodobało, powiedzieć w twarz parze młodej że jest do kitu. Po prostu nie jestem w stanie sobie wyobrazic siebie robiącej komuś taką przykrość. wiadomo ze jak umieli tak zrobili, moze nie na wszystko starczylo kasy i nie wszystko dalo sie przwidziec. Ale nieee.....mamusia męża i jego ciotunia musiały obrobić d....... i to już nie tylko za plecami ale w TWARZ prosto. I pretensje nie do synka/siostrzenca ale do MNIE. A mi tam sie wesele podobało! Tylko jedno mi zepsuło dobre wspomnienia - to ze pod koniec tesciowa mnie wkwiła swoim komentarzem a za 3 dni zadzwoniłam inna klempa nagadać mi komu co nie pasowało. Z mojej rodziny jesli dochodzily koemntarze to pochebne. bo u mnie wiedzą, co to kultura, i że darowanemu 'koniowi w zęby sie nie zagląda'. a prezentów mogli wcale nie dawać bo ich kasa parzy mnie w łapy i gdyby nie to że mąż sobie chce odłożyć to oddałabym teściowej te jej yebane 2 tysie.

Gość gość
Ile razy jeszcze bedziesz ten temat zakladac?