Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana123

A może ktoś doradzi? ;)

Polecane posty

Gość sfrustrowana123

Na samym początku zaznaczam tak wiem jestem egoistyczną suką, ale nie potrafię się opanować. Lęcę na brata swojego chłopaka a dokładniej jeszcze nikt nigdy w życiu tak mnie nie kręcił i nie miałam tak wielkiej ochoty na kogoś... Brat czasami również zachowuje się niestosownie zaczepia mnie, łaskocze, przytula, głaszcze po głowie, łapie za rękę, niebezpiecznie zbliża twarz do mojej ale nigdy nie ośmielił się zrobić czegoś więcej momimo tego że były okazje. Nie wiem co mam zrobić bo to pożądanie jest tak wielkie że praktycznie myślę tylko o tym, i chciałabym coś z nim zrobić z drugiej strony nie chce też stracić chłopaka jak przestać myśleć o bracie lub jak sprowokować go do działania... Doradzcie coś proszę bo już wariuje.

Gość gość
tak czy inaczej będzie z tego tylko ból 1. zostaniesz ze swoim chłopakiem - drżenie cipki na widok brata nie da ci żyć 2. zostawisz swojego chłopaka dla jego brata, czyli dla drżenia cipki - kac moralny i kontakty z obecnym chłopakiem wykończą cię psychicznie zostaw obydwu, a cipkę przywołaj do porządku